Miért olyan nehéz folyékonyan beszélni angolul?

Mi az a két akadály, ami az utadban áll? 

Hogyan fogsz végre eljutni a magabiztos angol beszédig?

 Ebben az alig több mint egy perces videóban benne van a lényeg:

 

 

 

EGY KOMPLETT TANULÁSI RENDSZER arra, hogy folyékonyan és magabiztosan beszélj angolul

…kifejezetten elfoglalt, rohanó felnőtteknek, akiknek csak kevés ideje jut az angolra.

Ez a júniusban megjelenő átdolgozott Instant Story angol tanulókártya csomag, és a hozzá újonnan fejlesztett beszédfejlesztő munkafüzet.

Most, az ELŐRENDELÉSKOR éri meg igazán megszerezni!  

 

Sajnos, ez az ajánlat lejárt.

A webshopban június 20-tól fogod megtalálni majd!

Story angol tanulókártya 

Ez a forradalmian újszerű, szokatlan tanulási rendszer:

  • magabiztosabbá tesz, amikor angolul kell beszélned
  • csökkenti a beszédszüneteidet, és folyékonyabbá teszi az angolod
  • rákényszerít arra, hogy megszólalj angolul,
  • és begyakoroltat egy önbizalom-növelő, beszédfejlesztő tanulási technikát, amit utána INGYENES forrásokkal is használhatsz.

Tanulj vele otthon, önállóan, tanár nélkül!

 

De nézzük, egyáltalán JÓ-E NEKED az Instant Story angol tanulókártya csomag, és értékes segítői, a beszédfejlesztő munkafüzet, a hanganyag és a társasjáték!

 

NEKED való ez a tanulási rendszer?

Ez is jár hozzá!Ha nincs naponta egy-két órád könyvek felett ülni, hogy hosszú szövegeket bogarássz, akkor az Instant Story angol tanulókártya csomag rövid híreit szeretni fogod! 

Ez is jár hozzá!Ha kikapcsolódásként szoktál szórakoztató, könnyed, vicces híreket böngészni a neten, akkor kifejezetten élvezni fogod az Instant Story angol tanulókártyáit!

Ez is jár hozzá!Ha időnként anyanyelvi beszélőkkel is kellene (majd) szót váltanod, de még tartasz az éles helyzetben való angol nyelvhasználattól, akkor a Story csomagból bátorságot nyerhetsz!

Ez is jár hozzá!Ha minden más technikát kipróbáltál már arra, hogy bátrabban és folyékonyabban beszélj,  akkor adj egy esélyt ennek a technikának is! Nekem segített.

Ez is jár hozzá!Ha felnőtteket tanító angoltanár vagy, és kellene egy izgalmas “filler” az órák elejére és végére, ami felrázza a tanulóid, mosolyt csal az arcukra, és amivel elfelejtik azt is, hogy esetleg egy kiborító és fárasztó nap után kell angolozniuk.

 

És most nézzük meg KONKRÉTAN, mi is van a Story tanulókártya csomagban!

 

4 elemből álló tanulási rendszer

Mi van az Instant Story tanulókártyák dobozában és mi jár hozzá még?

1. TANULÓKÁRTYÁK: az Instant Story tanulókártyák dobozában 75 dupla méretű (8×8 cm-es) angol tanulókártya van. Mint két névjegykártya.

Minden kártyán egy-egy VALÓBAN MEGTÖRTÉNT, de extrém módon BUTA, vagy extrém módon VICCES sztorit találsz angolul.

A kártyák másik oldalán a két “mankót” találsz, amelyekkel önállóan elmesélheted a sztorit: kulcskifejezéseket + különlegesen megfogalmazott, segítő kérdéseket.

Pontos használati utasítást kapsz majd hozzá: egy hanganyagban részletesen elmagyarázom, hogyan gyakorolj vele az eredményekért.

2. MUNKAFÜZET: A beszédfejlesztő munkafüzetben különleges, beszéltető feladatokat találsz, plusz a kártyákon lévő sztorik magyar fordítását.

3. HANGANYAG: a sztorikat anyanyelvi beszélő olvassa fel neked a stúdióban felvett, kristálytiszta, letölthető hanganyagban. Hallgass bele egybe (lentebb megtalálod a leiratát is):

 4. TÁRSASJÁTÉK: Művész által rajzolt (Táblácska) TÁRSASJÁTÉK tábla, és hozzá való használati utasítás segít abban, hogy még játékosabb legyen a tanulás. A játék egyes mezőit használhatod egyedül is játékos tanulásra!

 

A TE angolod elég ehhez?

Nézz meg egy mintasztorit!

Minél kevesebb ismeretlen szó van benne, annál inkább neked való a Story kártya!Sztorizz angolulIdeális akkor lesz a számodra, ha már eljutottál valaha a középfok közelébe, de a beszéd a gyenge pontod, és azt szeretnéd fejleszteni!

Ha van egy erős alapfokod, akkor már érdemes belevágnod a tanulásába!

Mivel itt BESZÉDKÉSZSÉG fejlesztés a cél, és NEM SZÓKINCSFEJLESZTÉS az az ideális, ha nincs a kártyán túl sok számodra ismeretlen szó!

(Tanároknak: B1-B2 szint, vagy passzív C1)

 

Van azonban olyan is, akinek ez a tanulókártya csomag nem jó!

 

NE VEDD MEG, ha…

Nem való mindenkinek!1. Ha úgy érzed, szótár nélkül képtelen vagy boldogulni, és még annak is rendszeresen utána nézel, amit már kívülről fújsz, akkor nehezen tudod majd kihasználni a tanulókártyák előnyeit!

Ennek a tanulási rendszernek az egyik LÉNYEGE pont az, hogy megmutassa neked, hogy szótár nélkül is boldogulsz az életben!

2. Ha az alapvető angol mondatszerkezetekkel is gondod van, akkor ez még meredek lesz! Nem lesz elég sikerélményed, mert túl sok lesz a tanulókártyákon lévő sztorikban az ismeretlen tényező.

Az Instant Story tanulókártya csomag NEM angol szókincset vagy nyelvtant tanít neked!

Kifejezetten EGYETLEN problémát old meg: folyékonyan BESZÉLNI tanít úgy, hogy közben szórakoztat. Ehhez viszont kellenek az alapok.

 

 

Miért jó az előrendelés?

Miért jó neked az előrendelés?

Ha még a nyomdába kerülés előtt kifizeted a rendelésed, mindketten jól járunk. Te többet kapsz, mi gyorsabb ütemben tudunk fejleszteni.

Kedvezményt, ingyenes szállítást, és izgalmas és értékes BÓNUSZ tudáscsomagokat kapsz a bizalmadért.

Eddig 16 tanulókártya csomagot segítettek a vevőink megjelentetni így. Ez egy évek óta kitűnően bevált, és a törzsvevőink által dicsért rendszer, amivel mindketten jól járunk.

 

 Válassz a 3 csomag közül!

 3 különböző csomagból is választhatsz!

Most megéri!

De vigyázz! Június 11-én VÉGE, és köddé válik.

 

 

Mit kapsz most az Instant Story tanulási rendszerhez?

 

Instant FilmStars Nyomtatható Tanulókártyák (PDF + mp3)

Filmsztárok életéből vett érdekes, felemelő, hősies, szomorú vagy vicces pillanatok, amelyeket nemcsak a bulvár-hírérték, hanem a SZÓKINCS és NYELVTAN szerint is válogattunk.

A kedvenc sztárjaid életén keresztül könnyebb lesz bármit megjegyezni, hiszen az ÉRZELMEK mindig erősen kötik az angolt. Plusz: a Story tanulókártyák módszerét itt is felhasználhatod, hiszen ez is sztorizni tanít!

 

 

Képes-sztorizós gyakorlókönyv (PDF)

Érdekes, lenyűgöző, vicces, izgalmas képek + egy a képről szóló sztori legfontosabb kifejezései.

A feladatod: mondd el a sztorit!

Könnyű lesz, mert NEM puszta szavakat, hanem KÉSZ kifejezéseket, szinte félmondatokat kapsz majd, amelyek segítségével folyékonyabban és kevesebb hibával beszélsz majd.

Persze kapsz hozzá egy-egy lehetséges megoldást is. Kártyákra vágható formában kapod, vagyis ezt is viheted magaddal bárhova, és játszhatsz velük az üresjárataidban!

Kitűnő kiegészítője a Story angol tanulókártya csomagnak! A cél: egy lépéssel tovább tágítani a határaidat azzal, hogy a sztorikat most (kis segítséggel ugyan, de) TE találod ki!

 

Nagy angol vicckönyv (PDF + mp3)

Vicceken keresztül nagyon könnyen tanulsz majd.

És ami talán még fontosabb: könnyebben kitalálsz majd egy-egy ismeretlen szót, ha azt viccben olvasod. Nagyobb a motiváció, mert érteni akarod a poént. Van TÉTJE! De persze még nem véresen komoly. :)

A “Hangos angol képeskönyv” egy angol-magyar viccgyűjtemény, vagyis szókincsfejlesztés és angol nyelvtan nevetve. Nem tűnik majd tanulásnak, pedig jó pár dolog megragad majd benned is!

A “ragadós” képek és a nevetős jókedv, vagyis a pozitív érzelmek sokat segítenek majd mind a megjegyzésben, mind az emlékezésben!

Többször kinyomtatható, kártyákra vágható.

 

„Sztorizz lazán angolul” minikurzus (PDF)

Sokat beszélünk magunkról, megfigyelted? 

És ha nem tudjuk ezt megtenni, az megakadályoz bennünket abban, hogy bekapcsolódjunk egy beszélgetésbe, és hogy aktívan részt vegyünk benne.

Mindegy, hogy csak hobbiból tanulsz, és beszélgetésre használnád az angolt, nyelvvizsgára készülsz vagy külföldi munkára, esetleg a munkahelyeden használod majd az angolt, a sztorizás minden kommunikációban benne van!

És egyszerűbb, mint gondolnád!

Most megismered a szabályait, a rövidebb utakat, és azokat a tippeket és trükköket, amelyek segítenek veterán sztorizóvá tenni Téged!

 

Instant Speak CD+munkafüzet 

Instant Speak beszédfejlesztő füzetMegható, mélyen tanulságos történetek egy beszédkészség-fejlesztő munkafüzetben.

A történetek feldolgozásához olyan kérdéseket kapsz, amelyek egyszerű, HANGOS megválaszolásával képes leszel elmondani a sztorit. Emellett kapsz minden történethez egy-egy csapat benne szereplő angol kifejezést, amelyekkel a sztorit viszonylag kevés erőfeszítéssel el tudod majd mondani. A munkafüzetben pontosan leírom, hogyan csináld!

A cél: (1) folyékonyabb, bátrabb beszéd, (2) nyelvtani minták és szókincselemek automatizmussá váljanak.

KÖNNYCSEPP-garancia: a sztorikat személyesen válogattam úgy, hogy legalább felük után elmorzsoltam pár könnycseppet. Mert EZ az, ami igazán emlékezetessé tesz egy történetet! És az emlékezetes sztorik maradandó tudást adnak.

 

Bölcsességek a régi szép időkből (PDF)

Hihetetlen érték, és csodálatos gyűjtőmunka: kerek 1000 db (!) közmondás!

Ez egy szenzációs angol-magyar közmondásgyűjtemény, amelyben a magyar nyelvű közmondásoknak egyrészt az angol nyelvű magyarázata, másrészt, amennyiben van, az angol megfelelője is szerepel. (A legtöbbnek van!)

NEM TANULÁSRA adom Neked, inkább tanulmányozásra, szórakozásra. Igaz, tanulni is fogsz belőlük, hiszen ahogy összekötöd a magyar közmondásokat az angol megfelelővel, sok-sok szókincselemet fogsz elsajátítani.

Egyenesen a gyűjtőtől kaptam meg azzal a feltétellel, hogy ezt nem adom oda csak úgy, INGYENESEN mindenkinek. Viszont engedélyt kaptam arra, hogy odaadjam Neked, ha VIP csomagot rendelsz!

Ez egy érdekesség, úgy olvasgasd, ahogy egy magazint!

 

Ennyi. Már csak egy gyors döntésre van szükség.

 

Melyik csomagot választod?

 

Mindegyik csomaghoz INGYENES szállítás jár, de előre szólok: a VIP csomagban hihetetlen, több mint 16 ezer Ft kedvezmény van…az éri meg legjobban!

  Alapcsomag Prémium Csomag VIP Csomag

Instant Story tanulási rendszer

Instant Story tanulókártyák + beszédfejlesztő munkafüzet + letölthető hanganyag + társasjáték

Értéke: 5940 Ft

Ez is jár hozzá! Ez is jár hozzá! Ez is jár hozzá!

Instant Filmstars tanulókártyák (PDF)

Nyomtatható tanulókártyák + letölthető hanganyag

Értéke: 3180 Ft

  Ez is jár hozzá! Ez is jár hozzá!

Képes-sztorizós gyakorlókönyv (PDF)

Nyomtatható képes-sztorizós kártyák és történetmesélés segítséggel.

Értéke: 3480 Ft

  Ez is jár hozzá! Ez is jár hozzá!

“Sztorizz lazán angolul” minikurzus (PDF)

Technikák, hogy be tudj kapcsolódni egy beszélgetésbe és képes legyél arról beszélni, ami veled történt.

Értéke: 3280 Ft

  Ez is jár hozzá! Ez is jár hozzá!

Nagy Angol Vicckönyv (PDF+mp3)

Képes-hangos könyv teli okos viccekkel, adomákkal ÉS a magyar fordításukkal ÉS anyanyelvi beszélő még fel is olvassa őket neked.

Értéke: 3970 Ft

    Ez is jár hozzá!

Instant Speak CD+Munkafüzet

Folyékony, hibátlan angol beszéd érzelmes, megható sztorikon keresztül. A legjobb kiegészítője az Instant Story csomagnak!

Értéke: 5780 Ft.

    Ez is jár hozzá!

Bölcsességek a régi szép időkből (PDF)

Hihetetlen kincs: 1000 közmondás gyűjteménye magyarul és angolul – érdekes, mint egy magazin

Értéke: 2980 Ft

    Ez is jár hozzá!
  5940 Ft
helyett
4950 Ft
+ingyenes szállítás
13.880 Ft
helyett
8850 Ft
+ingyenes szállítás
28610 Ft
helyett
11850 Ft
+ingyenes szállítás

 

21 ok, amiért a Kindle angol nyelvtanulásra is jóÚJ: A megrendelők között egy Kindle Paperwhite típusú e-book olvasót sorsolunk ki!

Nyelvtanulásra kiváló, legszívesebben minden angol nyelvtanulónak kötelezővé tenném!

Beépített szótár, ami definiálja a szavakat, kigyűjtheted a kedvenc részeid, mondataid, jegyzeteket fűzhetsz az egyes részekhez (fordítás, saját példamondat, értelmezés, stb.), rengeteg angol nyelvű könyvet kaphatsz ingyen, és még sok más lehetőség…csak győzd majd felfedezni őket!

 

A VIP Csomag megrendelők között külön sorsolás!

Élmény ajándékba: hogy legyen miről sztoriznod

Megnyerheted azt a különleges ajándékutalványt, amellyel 75 izgalmas élmény közül választhatsz, hogy feltöltsd az elemeid, legyen energiád a tanulásra!

Hogy legyen miről sztoriznod

 

Megéri gyorsnak lenni!

Az első 100 megrendelő különleges önismereti-beszéltető tanulókártyákat kap AJÁNDÉKBA

(Nyomtatott, kézzelfogható ajándék)

Felhasználhatod velük azt, amit az Instant Story tanulási rendszerével tanultál! Összejöhetsz a barátokkal, és együtt nevetgélhettek a kérdéseken. És önállóan, otthon is felhasználhatod, hogy jobban megismerd önmagad. Vagy a buszon, vagy a kocsiban, a piros lámpánál…

´ 

És van még egy utolsó jó hírem is!

 

Nem-nyuszi garancia: angolnyelvtanitas.hu és angolnyelvvizsga.hu - BÍZUNK abban, hogy csak jót adunk neked.Nem-nyuszi garancia:

Sok időt és energiát fektetek abba, hogy egy IGAZÁN ütős tudásanyagot adjak neked.

Így ha nem vagy elégedett, visszakapod az árát! A törvény által előírt határidőn túl is! No questions asked – hogy stílszerű legyek :)

Plusz: ajándékba kapsz egy doboz tik-takot is, hogy ne váljunk el egymástól rossz szájízzel.

 

 

MEGRENDELŐLAP

 

Az alábbi megrendelőlap kitöltésével előrendeled az Instant Story tanulási rendszert, és a kiválasztott csomagot, és vállalod, hogy 5 munkanapon belül elutalod a csomag kedvezményes árát.

Várható megjelenés: június 16. Szállítás az utána következő 2-3 napon!

 

Sajnos, ez az ajánlat lejárt.

A webshopban június 20-tól fogod megtalálni majd!

 

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Postacím:*
Telefon:*
Számlázási név (ha más):
Számlázási cím (ha más):
Megjegyzés:
A megrendelt csomag:*

Story Alapcsomag (4950 Ft)
Story Prémium Csomag (8850 Ft)
Story VIP Csomag (11850 Ft)

 

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@angolnyelvtanitas.hu).

 

Mi történik a megrendelés után?

1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal. Ha nem kapnád meg, bátran hívd Dettit itt: 06-1-220-4451, vagy írj neki az info@angolnyelvtanitas.hu címre!

2. A befizetésed beérkezését szintén e-mailben jelezzük vissza.

3. A megjelenés napjáig e-mailben jelezzük, hogy mikor adjuk postára a csomagodat, és mikor várhatod a futárt.

 

 

Idáig jutottál az olvasásban? Hízelgő.

Remélem, sikerült rábeszéljelek a megrendelésre, mert egyszerűen IMÁDNI fogod ezt a kártyacsomagot!

Csak szólok: a megrendelőlap picit feljebb van, véletlenül túlszaladtál rajta… ;)

 

Szalai Gabriella, az elfoglalt felnőttek angoltanáraBaráti üdvözlettel:

Szalai Gabriella

az elfoglalt felnőttek angoltanára

 

 

U.i.:

Most komolyan. Még mindig olvasol? Na, akkor igazán érdekes dolgokat írhattam le idáig. :) 

Szerintem gyorsan tedd magadévá az Instant Story apró, butuska és néhol egyenesen hihetetlen bulvárhíreit, és vele együtt a folyékony és magabiztos angol sztorizást. Töltsd ki a megrendelőlapot! Csak két perc, és kész is vagy!

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!

Oldalunk sütiket (cookie) használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát! További információ

Az Uniós törvényeknek megfelelően felhívjuk figyelmedet arra, hogy weboldalunk sütiket (cookie) használ. Ezek veszélytelen fájlok, melyekre a felhasználóbarátabb böngészés miatt van szükség. A sütiket letilthatod böngésződ beállításaiban. Az "Engedélyezem" gombra való kattintással elfogadod a sütik használatát.

Bezárás