Ott lesnek rád a susnyásban.

Alattomosak és kiismerhetetlenek.

Nem tudod őket SEM kikerülni, SEM körülírni. És bosszantóan kevés logika szorult beléjük.

És nagyon nem mindegy, hogy BY, OF, IN, ON, AT, vagy WITH

 

 Az angol prepozíciók kiismerhetetlenek és veszélyesek

 

Nyelvtanulók tömegei dühösek az angol prepozíciókra. Teljes joggal!

Figyelmeztetés nélkül képesek TOTÁLISAN megváltoztatni bárminek a jelentését. Megtanulod, hogy a throw az "dobni", de ha csak annyit hozzáraksz, hogy AT, akkor máris azt jelenti, hogy "megdobál".

Ezer verzió lehetséges ugyanazzal az angol szóval! A "gondolkodik" (=think) ige után lehet OF, ABOUT, OVER, THROUGH, AHEAD, BACK, UP, IN, és TO. Na, akkor most melyiket szeressük?

Ráadásul nekünk, magyaroknak még nehezebb dolgunk van!

Mert hiába írod ki, hogy IN = -ban, -ben, meg hogy ON = -on, -en, -ön. Mert a tévéBEN, az on TV, és a képEN meg in the picture. És with, az hiába -val, vel, ha csupa nagybetűVEL írsz valamit, az in capital letters, és ha kézZEL írsz, az meg by hand

Na, ebben keressen valaki logikát!

 

Ha te is küszködtél már az angol prepozíciókkal, akkor ideje megkapnod a védőoltást ellenük!

Most megkaphatsz egy ÚJ tanulási rendszert, amely

 • kifejezetten az angol prepozíciókat segít neked legyőzni,
 • speciálisan olyan elfoglalt, rohanó felnőtteknek készült, mint te is vagy,
 • autóban, közlekedés közben is használható,
 • rákényszerít az eredményes tanulási technikákra,
 • MEGSZERETTETI veled az angol prepozíciókat.

 

Ezek az Instant Prepositions angol tanulókártyák, és okos kísérői, mint a mobiltelefonos hozzáférés, a videós kikérdező, vagy a tudást az agyadba varázsoló memóriamankók.

VIGYÁZAT! November 7-én eltűnnek, utána már KÉSŐ lesz!

Instant Prepositions angol tanulókártyák

 

Vajon NEKED való?

 

Ha gyorsan akarsz dönteni, hogy egyáltalán továbbolvasd-e ezt az oldalt, fusd át itt a RÁD VONATKOZÓ ezt a részt!

 

Ha te már használod az angolt itt-ott, de küzdesz néha a prepozíciókkal, akkor neked különösen megéri letisztáznod ezeket egyetlen tanulási ciklussal. És neked gyorsan is fog menni! A Prepositions tanulókártyák pont erre termettek. Neked különösen ajánlom hozzá a Prepositions Összefoglaló Táblát, mert egyetlen pillantással ismételhetsz vele!

Ha középfokú angol nyelvvizsgára készülsz, akkor neked legszívesebben kötelezővé tenném. Lehet, hogy pont ez adja azt a kis plusz önbizalmat, amivel TÖBBET mutathatsz az angolodból, mint amennyit a vizsgadrukk enged. Ráadásul mivel a kártyákon mondatok vannak, a prepozíciókon kívül még a mindennapi nyelvtant is gyakorlod velük. Viszont a nyelvvizsgára való készüléshez neked különösen hasznos lenne a Videós Kikérdező bónusz, vagyis erre is nézz rá, jó?

Ha kicsit megkopott az angolod, és már a homályba vesztek az olyan apró részletek, mint a prepozíciók, akkor neked sok időt megtakarítanak majd a Prepositions tanulókártyák! Azért is, mert velük a prepozíciók mellett a legfontosabb angol mondatszerkezeteket is ismétled. De ne hagyd itt a Prepositions Összefoglaló Táblát sem! Mivel neked már sok ismerős prepozíciós kifejezés lesz rajta, te fénysebességgel, egyetlen pillantással ismételhetsz majd vele!

Ha te fülig bele vagy esve az angolba, és a kapcsolatotok elég mély ahhoz, hogy értékeld a bizarr szokásait és a rendellenes viselkedését, akkor te boldogan lubickolsz majd a Prepositions tanulókártyákban! Viszont neked mindenképpen a Prémium Csomagot ajánlom, amiben benne van a Memóriamankók Videótréning is, amivel még több titkát felfedezheted az angolnak, és még közelebb kerülhetsz hozzá. Ezt a bónuszt kifejezetten neked terveztem!

Ha külföldön élsz, és egy jobb munka miatt fontos, hogy beleolvadj az anyanyelvi beszélők közé, akkor a prepozíciók neked különösen fontosak. A bonyolult nyelvtant ki lehet kerülni, az angol szavakat, amelyek nem jutnak eszedbe, körül lehet írni, de a prepozíciókkal nem tudsz semmit tenni. Meg kell tanulnod őket és kész. Úgyhogy a Prepositions kártyákat mindenképp szerezd be jó? Ja, és a te bónuszod a Videós Kikérdező, mert ezzel úgy be tudod gyakorolni a prepozíciókat, hogy élesben is ösztönből megy majd a használatuk.

 

És még egy fontos segítség: mennyi nyelvtudás kell a Prepositions kártyákhoz?

 

Milyen nyelvi szinten jó?

 

Alapfok környékétől egészen a középfokú angol nyelvvizsga szintjéig kitűnően használható a tudásod felfrissítésére! (Tanároknak: A2-től B2-ig.)

Ha teljesen kezdő vagy, akkor neked még NEM javaslom, mert nehéznek találod majd, így lassan haladsz csak vele. Viszont elképzelhető, hogy te már letetted a középfokú nyelvvizsgát, de a prepozíciók olyan részletek, amelyek kihullottak már – ebben az esetben ez a tanulókártyacsomaggal gyorsan és egyszerűen felfrissítheted a tudásod. És ha véletlenül épp középfokú nyelvvizsgára készülsz, akkor hatalmas segítséget kapsz majd tőle.

De mutatom is, milyen, jó?

 

Mit találsz a Prepositions angol tanulókártyákon?

 

Egy tanulókártyával átlagosan két összefüggő angol mondatot, és három-öt prepozíciós szerkezet tanulsz meg – a leggyakoribbak közül.

Ilyesmikkel fogsz találkozni, szám szerint pontosan 200 darabbal:

 • Have you heard of Mike lately? I think he's on holiday. But will he be back by Monday? = Hallottál valamit Mike-ról? Azt hiszem, épp nyaral. De visszaér hétfőig?
 • I'm on my way to the airport. I'll call you before boarding, as soon as I get through security. = Úton vagyok a reptérre. Felhívlak beszállás előtt, ahogy túljutok a biztonsági ellenőrzésen.
 • My dog died of cancer. I buried him in the garden, under his favourite tree. = A kutyám rákban halt meg. A kertben temettem el, a kedvenc fája alatt.
 • How much did you pay for these shoes? Did you pay cash or by card? = Mennyit fizettél ezért a cipőért? Készpénzzel fizettél, vagy kártyával?
 • A bird was singing in the tree, on a dry branch, and a cat was sitting next to the tree, on the wall.  = Egy madár énekelt a fán, egy száraz ágon, és egy macska ült a fa mellett, egy falon.
 • The house is at the beach. Close to it, but not right on the beach. = A ház a tengerparton van. Közel hozzá, de nem pontosan a parton.

 

Látod? Telepakolva prepozíciókkal, hogy egyszer és mindenkorra rendberakd őket!

És ha már itt tartunk, nézzük meg, miért jók ezek neked!

 

5+1 ok, amiért az Instant Prepositions angol tanulókártyák jók neked

 

1. Könnyebben megjegyzed velük a prepozíciókat, mert mondatokban tanulod! Mert ha csak annyit tanulsz on an island = egy szigeten, akkor ez önmagában sokkal nehezebben ragad meg a memóriádban. Ezért is hullanak ki a szavak, amiket tanulsz! Önmagukban nehezen tudnak ugyanis kapcsolódni már eltárolt emlékekhez. De az Instant prepositions kártyákkal könnyebb lesz!

2. Időt takarítasz meg, és a lényegre tudsz fókuszálni velük: a leggyakoribb prepozíciós kifejezéseket tanulod meg a mindennapokra. Semmi sallang, semmi csak elvétve használt dolog! Ahol több lehetőség van, ott a gyakoribb prepozíciót kapod meg – és a gyakoriságot nem a Google, hanem autentikus források (nyelvi korpuszok) döntötték el.

3. Angolos, természetes kifejezéseket használsz majd, és nem ügyetlen, mesterséges nyelvkönyvi angolt. Hiába létezik az, hogy "I go to work on foot", ha egyszer helyette az anyanyelviek inkább azt a rövidebb, egyszerűbb mondatot használják, hogy "I walk to work." De mostantól ilyesmiket is tudsz majd!

4. A különleges esetek is rutinosan mennek majd: egyrészt a különbségeket is tudni fogod, ahol az fontos, vagy esetleg általános szabályként is működik. Például nem mindegy, hogy "at the beach", vagy "on the beach" – és ezért ez a kettő egy kártyán szerepel! Másrészt pedig megtanulod azokat az eseteket is, ahol NEM kell prepozíció. Például pay by card, DE pay cash, vagy in the morning, DE this morning. Mert nem mutat jó képet rólad egy in this morning, vagy at next weekend.

5. Kifejezetten elfoglalt, rohanó felnőtteknek készült: magaddal vihető, 2-3 perces tanulás alatt is szuperül használható tanyanyag, nem kell leülnöd mellé naponta egy órát. Arra úgyis elég ritkán van időd, jól gondolom? Ja, és időt takarítasz meg azzal is, hogy nem kell magadnak összegyűjtögetned a prepozíciós kifejezéseket, emlékezetes mondatokba tenned, majd online szótárakat bújni fordításokért. Te már tanulásra készen kapod.

+1 Az előrendelés alatt megszerezhető BÓNUSZOKTÓL annyi plusz segítséget kapsz, hogy nagyon-nagyon nehéz lesz NEM megtanulni az angol prepozíciókat!

 

Napi pár percekben megtanulhatod az angol prepozíciókat.

És mostantól bármikor előveheted, és átismételheted őket.

 

És most, az előrendelési akció alatt, november 7-ig INGYENES szállítással kapod meg őket.

És hogy mit is pontosan? Mutatom!

 

 

Mi van a csomagban?

 

Az Instant Prepositions egy otthoni, önálló tanulásra tervezett KOMPLETT tanulási rendszer. A tartalma:

 • 200 db angol tanulókártya jól variálható, KÉSZ kifejezésekkel és a magyar fordításukkal,
 • 1 db hangosan megszólaltató, és beszédfejlesztő munkafüzet, ami megtanít magadra alakítani ezeket a mondatokat,
 • ingyenesen letölthető hanganyag – kártyánként vágott változatban, de egyben is, hogy "háttérzajként" is hallgathasd,
 • és egy INGYENES online hozzáférés, hogy a telefonodról, tabletedről is tanulhass!

 

 

Boost mobil applikacioÉs muszáj külön kiemelnem neked a vevőink kedvencét: az Instant Prepositions mobiltelefonos, online hozzáférését.

Ahogy a vevőink mondták: 

"Az applikáció tetszett a legjobban, mert sötétben az ágyban is tudom használni."

"Az app sokkal jobban inspirál, mint maga a kártya."

"…nagyon könnyű vele tanulni, akár munka közben is."

 Ugye TE is használod majd?

 

És most, az előrendeléskor még BÓNUSZOKat is választhatsz hozzá!

Ráadásul olyat, amit a vevőink kértek.

 

 

BÓNUSZOK az előrendeléshez

 

Autóban hallgatható angolA vevőink a leggyakrabban autóban, vezetés közben hallgatható hanganyagokat kérnek tőlünk.

(És ha TE is vevőnk vagy: köszönjük, hogy elmondod, mit szeretnél! Figyelünk rád!)

Így mindegyik Prepositions bónuszhoz jár egy-egy olyan hanganyag, amivel az autóban, közlekedés közben, HANGOSAN, szinte ÉLESBEN is gyakorolhatod az angolt.

 

1. Prepositions Videós Kikérdező (videó + hanganyag)

 

Észrevetted, hogy hiába oldasz meg száz meg száz a,b,c,d választásos tesztet, attól még nem tudod használni az angolt?

Ez azért van, mert a nyelvtudás KÉSZSÉG, és tesztekkel NEM lehet készséget fejleszteni. Ez sajnos látszattanulás. Mutatok jobbat!

Három éve kísérletezek a vevőinken egy másik kikérdezési módszerrel, amivel ellenőrizheted, hogy megtanultad-e az angol anyagot, de amivel NEM magyar-angol fordításra szoktatlak rá, mint más nyelvi anyagoknál, hanem éles angol nyelvhasználatot gyakorolsz. Aktívan és élesben használod vele az angolt, vagyis készséget fejlesztesz. Ez lett a Hangos-Videós Kikérdező.

Így működik: speciálisan a Prepositions angol tanulókártyákra épülő angol mondatokat kell összeállítanod a minták alapján, és kérdésekre kell válaszolnod. Természetesen kapsz hozzá hangos segítséget, de ez akkor is már magabiztos angolt építő ÖNÁLLÓ beszéd! És aztán a helyes válasz is elhangzik mindenhol, hogy ellenőrizhesd magad! (Sőt, helyet is hagyunk, hogy visszaismétled a helyes választ, hadd gyökerezzen benned az angol!)

Vizuális típusoknak a legjobb a videó, ahol látod is leírva az angolt, és így képes leszel "összekötni" a leírt angol szóalakot, és a kacifántos kiejtését. Tömegközlekedés közben is használhatod: egyszerűen felrakod a mobilodra, és bedugod a fülhallgatód. És légy büszke magadra, ha esetleg furán néznének rád, mert félhangosan motyogsz a buszon!

De ha sokat vezetsz, akkor neked az autóban hallgatható hanganyag változatát ajánlom (ezt is megkapod a videó mellé): a kocsiban bátran beszélhetsz angolul, senki nem hallja, csak te. És David.

Mert ezzel egyben adoptálod Davidet is, tananyagfejlesztőnket, és imádott anyanyelvi felolvasónkat, akit azért szeret minden vevőnk, mert kifejezetten meleg és megnyugtató hangja van, és gyönyörű, tiszta brit kiejtéssel beszél. Ő beköltözik hozzád, az autódba, a hálószobádba, a vécédbe, beül veled a fürdőkádba, és persze elmegy veled dolgozni a munkahelyedre is! Enni nem kér, helyet csak gigabájtban foglal, és SOSEM alszik! Ha hajnali négykor jön rád a tanulhatnék, ő boldogan tanít téged, de éjfélkor is rendelkezésre áll. Jó lesz?

 

2. Prepositions Memóriamankók (videó + hanganyag)

 

Valld be, hogy te is szereted felfedezni az angol nyelv furcsaságait, apró hisztijeit és tökéletlenségeit!

Az olyasmiket például, hogy "Vajon melyik angol prepozíció mutatja meg, hogy füvet kell nyírni? (A) My dog ran through the grass. (B) My dog ran over the grass. (Megfejtés: a "through" prepozíció a fűnyírós, mert azt jelzi, hogy valami akadály van az útban, amin keresztül kell "verekedned" magad, míg az "over"-rel csak simán átszaladsz rajta.)

Rengeteg ilyen izgalmasság és érdekesség él az angol prepozíciók világában, amelyek mind memórimankóként működhetnek számodra: ha megfog, akkor megjegyzed, és később nagyobb valószínűséggel eszedbe jut, amikor használond kell!

Ezért pár hete már szedegetem neked össze az ilyen aranyos dolgokat az angolból: ez a Prepositions Memóriamankók Videótréning. Segít neked megjegyezni a prepozíciókat! A videótréning után sokkal szimpatikusabbnak, barátságosabbnak és emberközelibbnek látod majd őket!

Ehhez is kapsz autóban hallgatható hanganyagot, és vezetés közben akárhányszor meghallgathatod majd! Akár egy fél év múlva újra átismételheted! (És ha elvesztenéd, csak írj egy e-mailt az info@angolnyelvtanitas.hu címre, és elküldjük újra!)

Gyerünk, nevessük ki együtt az angol prepozíciókat!

 

3. Prepositions Minisztorik (pdf + hanganyag)

 

Ez a bónusz azért izgalmas, mert az angol prepozíciókon kívül egy új, eredményes tanulási technikát sajátítasz el vele: összefüggő történetekben könnyebben megjegyzed az új szókincset.

Miután áttanultad a Prepositions tanulókártyákat, a minisztorikkal egy új szintre léphetsz! Így már összefüggő sztorikat mesélsz majd! A Prepositions minisztorik rövid történeteit kombinálhatod is, és a segítségükkel saját sztorikat is gyárthatsz. Hamar ráérzel majd az ízére! Plusz: a minisztorik abban is segítenek, hogy bármikor átismételhesd a tanulókártyákon lévő angol tananyagot.

Autóban hallgatható verzióval, vagyis letölthető hanganyaggal kapod!

 

4. (ÚJ) Prepositions Összefoglaló Tábla (PDF + laminált lap)

 

Új, meglepetésbónusz közkívánatra: egyetlen pillantással áttekinthető, a különbségeket és árnyalatokat kiemelő összefoglaló tábla a Prepositions tanulókártyák alapján, és a magyar nyelvtanulók számára becsapósabb eseteket is figyelembe véve. Ilyesmikre számíts benne:

 • he's in hospital = kórházban van (beteg)
 • he's in the hospital = a kórházban van (látogat)
 • sit at my desk = az íróasztalomnál ül
 • sit in front of my desk = az íróasztalom előtt ül
 • it's on the beach = a parton van
 • walk along the beach = a parton sétál
 • at the weekend = a hétvégén
 • on weekdays = hétköznapokon
 • at Christmas = Karácsonykor

Mind letölthető formában, mind papíron megkapod – használd azt a verziót, amelyik neked jobban bejön!

 

És már csak egy utolsó dolog.

 

Szalai Gabriella, az elfoglalt felnőttek nyelvtanulástanáraMiért hallgass rám?

Mi a biztosíték, hogy valóban JÓ az, amit tőlem kapsz?

 

Szia! Bemutatkoznék: Szalai Gabriella vagyok, foglalkozásomra nézve nyelvtanulástanár.

Kifejezetten elfoglalt, rohanó felnőtteknek segítek abban, hogyan tanuljanak meg angolul – akár otthon, önállóan. Amit még érdemes tudnod rólam, dióhéjban:

 • 2005 óta létezik ez a weboldal, és 2006 óta adok ki angol tanulókártya csomagokat,
 • 12. éve kutatom szenvedélyesen az önálló tanulás módszereit és technikáit, ez a hobbim, és napi szinten űzöm,
 • több száz cikket írtam tele nyelvtanulási tippekkel és trükkökkel,
 • jelenleg 46.000+ nyelvtanuló és nyelvtanár olvassa a nyelvtanulásról szóló cikkeimet,
 • a Facebook profilon 82.000-en követik a napi angolos szösszeneteim,
 • 26 db különböző tanulókártya csomagot adtam ki az elmúlt években,
 • több mint 8000 vevő vásárolt tőlem már,
 • több mint 25.000 angol tanulókártya csomagom talált már gazdára,
 • én állítottam össze, és indítottam el az ország első online nyelvtanulási tanfolyamát – sőt, magát a tanulókártya szót is én honosítottam meg itthon a nyelvtanulásban az őskőkori, módszertanilag számomra elfogadhatatlan szókártyák helyett. 

 

De tudod, mit?

Inkább hallgasd meg a vevőinket!

 

Mit mondtak a vevőink a tanulókártyáinkról?

 

Kivágtam neked pár nyilvános értékelést a webshopunkban található 612 darab ötcsillagos értékelés közül:

 

velemeny-2

velemeny-3

velemeny-1

velemeny-4

velemeny-6

velemeny-8

 

És most nézzük, hogy mennyi befektetést igényel a részedről az angol prepozíciók feletti győzelem!

 

 

Melyik csomagot választod?

 

A VIP Csomagban hatalmas megtakarítás van a bestseller tanulókártyáinkra, előre szólok, az éri meg legjobban!

Ha telefonon a csomagokat nem látod jól, kattints át erre az oldalra! (Új ablakban nyílik!)

 

Prepositions TAKARÉKOS Csomag: kártyák + egy bónusz

Instant Prepositions angol tanulókártyák + beszédfejlesztő munkafüzet + letölthető hanganyag + mobiltelefonos/tabletes applikáció hozzáférés + Prepositions minisztorik + INGYENES szállítás belföldre

5.770 Ft
 

+INGYENES belföldi
szállítás
GLS futárral

Prepositions PRÉMIUM Csomag: kártyák + az összes(!) bónusz

Instant Prepositions angol tanulókártyák + beszédfejlesztő munkafüzet + letölthető hanganyag + mobiltelefonos/tabletes applikáció hozzáférés + Prepositions minisztorik + INGYENES szállítás belföldre

+ Prepositions Videós Kikérdező: autóban hallgatható hanganyag ÉS mobilra telepíthető videós kikérdező – a TE saját, virtuális, anyanyelvi magántanárod

+ Prepositions Memóriamankók és Kulisszatitkok: izgalmasságok és érdekességek az angol prepozíciók világából, amelyek segítenek megjegyezni őket (videótréning + autóban hallgatható hanganyag)

+ Prepositions Összefoglaló Tábla: egyetlen pillantással áttekinthető, a becsapós eseteket kiemelő összefoglaló tábla

9.770 Ft
 

+INGYENES
belföldi szállítás
GLS futárral

Prepositions VIP Csomag: kártyák + az összes bónusz + stabil alapok

Instant Prepositions angol tanulókártyák + beszédfejlesztő munkafüzet + letölthető hanganyag + mobiltelefonos/tabletes applikáció hozzáférés + Prepositions minisztorik + INGYENES szállítás belföldre

+ Prepositions Videós Kikérdező: autóban hallgatható hanganyag ÉS mobilra telepíthető videós kikérdező – a TE saját, virtuális, anyanyelvi magántanárod

+ Prepositions Memóriamankók és Kulisszatitkok: izgalmasságok és érdekességek az angol prepozíciók világából, amelyek segítenek megjegyezni őket (videótréning + autóban hallgatható hanganyag)

+ Prepositions Összefoglaló Tábla: egyetlen pillantással áttekinthető, a becsapós eseteket kiemelő összefoglaló tábla

+ betonstabil alapok az angol nyelvhasználathoz ÚJRAkezdőknek: a 3000 leggyakoribb angol szóból, vagyis a LEGFONTOSABB angol szókincsből készült tanulási rendszer, a VITAL BIG PACK -25% kedvezménnyel

27.670 Ft
 

+INGYENES belföldi
szállítás
GLS futárral

 

Külföldi szállítási díjakért érdeklődj az info@angolnyelvtanitas.hu címen Dettinél!

 

 

21 ok, amiért a Kindle angol nyelvtanulásra is jóVálaszd a Prémium vagy a VIP csomagot, és nyerj Amazon Kindle e-book olvasót!

 

Kérd a bónuszokat is a Prémium vagy a VIP csomaggal, és nyerd meg a kedvenc kütyümet, az Amazon Kindle e-book olvasót, amivel számolatlanul töltheted le az angol nyelvű könyveket INGYEN az Amazonról!

És így anyanyelvi környezetükben figyelheted meg azokat a fránya angol prepozíciókat is… ;)

 

 

És hogy 100% biztonságban érezd magad: kapsz 3 garanciát is.

 

 

Nem-nyuszi garancia: angolnyelvtanitas.hu és angolnyelvvizsga.hu - BÍZUNK abban, hogy csak jót adunk neked.Nem-nyuszi garancia

 

Sok időt és energiát fektetek abba, hogy egy IGAZÁN ütős tudásanyagot adjak neked.

Így ha nem vagy elégedett, visszakapod az árát! NEM vagyok nyúl: BÁRMIKOR, a törvény által előírt határidőn túl is!

hogy ne váljunk el rossz szájízzelNo questions asked – hogy stílszerű legyek :)

Plusz: ajándékba kapsz egy doboz tik-takot, hogy ne váljunk el egymástól rossz szájízzel.

 

 

Ezen kívül kapsz még két másik garanciát is:

 • "Megette a cica" garancia, vagyis, ha út közben elvesztesz egy kártyát, vagy eláztatod a kádban, akkor ingyenesen pótoljuk neked. Csak tanulj velük mindenhol – ez közös célunk!
 • "Rongygarancia": a kártyákat szándékosan olyan papírra nyomtatjuk, amin színes kihúzófilcet használhatsz (diszlexiásoknak életmentő!), de emiatt kevésbé tartós. Ha rongyosra tanultad, küldd vissza, mi méltó módon nyugalomba helyezzük, miközben mély tisztelettel adózunk a teljesítményed előtt – és küldünk másikat helyette!

 

Na? Remélem, hogy látod: így már biztonságos megrendelni!

Töltsd ki a megrendelőlapot!

 

 

MEGRENDELŐLAP

 

Az alábbi megrendelőlap kitöltésével előrendeled az Instant Prepositions angol tanulókártyákat az általad kiválasztott csomagban, INGYENES belföldi szállítással, és vállalod, hogy 5 munkanapon belül elutalod a csomag kedvezményes árát. A vásárlási feltételeket itt találod.

 

 

Az Instant Prepositions visszavonult!

Ha lemaradtál figyeld az Angol Plusz Magazint!

Hamarosan felkerül az Angol Plusz Webshopba, a többi 27 tanulókártya csomagunk mellé.

 

 

 

 

Mi történik a megrendelés után?

 

1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal. Ha nem kapnád meg, Gmail esetén ellenőrizd a Promóció mappát! Ha ott sem leled, bátran hívd Dettit itt: 06-1-220-4451, vagy írj neki az info@angolnyelvtanitas.hu címre!

2. A befizetésed beérkezése után a kiállított számlát e-mailben küldjük meg.

3. A megjelenés napján (november 15.) e-mailben kiértesítünk, hogy mikor adjuk át a csomagodat a GLS futárszolgálatnak, illetve egyúttal beállítjuk az applikáció hozzáférésedet is!

Jó lesz így?

 

 

Szalai Gabriella, az elfoglalt felnőttek nyelvtanulástanára

Baráti üdvözlettel:

Szalai Gabriella

az elfoglalt felnőttek nyelvtanulástanára

 

 

U.i.:

Ajaj! Túlszaladtál a megrendelőlapon! Gyorsan görgess vissza! Picit feljebb találod a kitöltendő részt… ;)

Nézd, nem véletlen, hogy még mindig olvasod ezt az oldalt! Te is tudod. Igenis jól jönne neked egy ilyen gondos kis gyűjtemény! Az összes munkát elvégeztük helyetted vele, hogy neked már ne kelljen hetekig gyűjtögetned, és online szótárakból fordítgatnod. Tanulásra KÉSZEN kapod – ezért is Instant a neve. Szerintem bátran engedj a kisértésnek, mert ilyen gyűjteményt máshol biztosan nem találsz – pláne, ha megnézed a bónuszokat is!! Töltsd ki a megrendelőlapot! Két perc, és kész is vagy, és hamarosan a kezedben lesz ez az igazán okos és ügyes tanulótárs!

De komolyan. Tudom, hogy te is folyton küszködsz a prepozíciókkal. Átérzem, mert én is vért izzadtam velük anno. Bár nekem lett volna ilyen gyűjteményem! Talán nem küszködtem volna évekig…

És ha te is elfogalt vagy, állandóan rohansz, és a munka-magánélet-önfejlesztés hármasában próbálsz zsonglőrködni az idővel, akkor tudd: az Instant Prepositions angol tanulókártya csomag a lehető legésszerűbb befektetés az időd védelmezésébe. Rendeld meg fent, és félig levan a gond az angolról. ;)

 

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!