***Kedves Barátunk! Ez egy titkos oldal NEKED, mint Instant Friends Big Pack előrendelőnek***

 

Tudtad, hogy az anyanyelvi beszélők a mindennapokban alig pár ezer szót használnak?

És hogy ennyivel már FOLYÉKONYAN lehet kommunikálni?

 

Elfoglalt, rohanó felnőttként az időnk, energiánk szűkös.

Mégsem a legfontosabb angollal kezdünk!

Azzal, amit a lehető legjobban tudunk használni.

Vagyis a leggyakoribbal.

 

Hagyd abba a felesleges, ritkán használt szavak magolását!

Okos ember módjára kezdd rögtön a leggyakrabban használt angollal!

 

A Vital Big Pack, vagyis az INSTANT Vital angol tanulókártya csomagok alapja a 3000 leggyakoribb angol szó hivatalos listája, amely lefedi az angol szövegek 86-87%-át.

Ráadásul puszta szavak helyett KÉSZ, azonnal bevethető szóösszetételeket kapsz.

Szóösszetételekkel könnyebb!

 

Idézetek angol nyelvtanulóktól„Annyira könnyű volt így tanulni. Nem túlzok azzal, amit most fogok írni, de megerőltetés nélkül tanultam. Január 20-án jött meg. Mára megtanultam az összest. Azóta is rendszeresen gyakorlok. Csak ajánlani tudom.” (Szigeti Márti, 2014. február 14., értékelés a webshopban)

„Ha egyszer nekiállok tanulni, nem bírom letenni, annyira hasznos és szórakoztató is egyben. Teljes mértékben le tud kötni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!” (Judit, 2014. január 16., értékelés a webshopban)

 

 

Mi van a csomagban?

 

A Vital Big Pack, vagyis az Instant Vital angol tanulókártya csomagok egyenként 200, összesen 800 kártyája kifejezetten kezdőknek és újrakezdőknek szól. (A1-A2-B1 szint.)

Megközelítőleg 2400 angol szót tartalmaz a legfontosabbak közül persze úgy, hogy azokat azonnal használni tudd.

 

DE várj! Ez egy komplett tanulási rendszer!

Ami még jár hozzá:

 

Vital Big Pack

 

Ez is!Hogy beszédben is könnyen és magabiztosan alkalmazd a leggyakoribb angolt, hanganyagot is kapsz. Tisztán, szépen beszélő, kellemes hangú anyanyelvi felolvasóval készült stúdiófelvétel, kitűnő minőségben.

Ez is!Beszédkészség-fejlesztő és angolul megszólaltató munkafüzetek – speciálisan nekünk, bátortalan magyar nyelvtanulóknak fejlesztetve. Tele vannak olyan feladatokkal, amelyek használatra, az életre ragasztják meg az angolt.

Ez is!Hogy a kártyákkal való tanulás kikapcsolódás legyen, és hogy egyszerre többen is tudjatok egyetlen kártyacsomaggal tanulni: művész által rajzolt, tanulást izgalmassá és játékossá tevő társasjáték (a Táblácska ® jóvoltából)

Ez is!A telefonodról út közben is tanulhatsz vele, mert megkapod hozzá a mobiltelefonos applikációt! Ha szereted a telefonod nyomkodni, ez tetszik majd a legjobban!

 

Az Instant Vital tanulókártya csomag a webshopunkban abszolút bestseller – a megjelenése óta.

Olvass róla néhány értékelést:

 

Vital tanulókártya vélemények

 

Nézz bele az első csomagba, amiből a legtöbb példány fogyott eddig:

 

 

Ha MOST megrendeled, akkor két speciálisan a Vital Big Pack-hez fejlesztett, kézzelfogható BÓNUSZ AJÁNDÉKOKAT is kapsz:

1. a Vital kártyacsomagok anyagát még jobban bevéső minisztorikat (nyomtatott füzet)

amelyeket a 3000 leggyakoribb angol szó listájából írtunk, kifejezetten a Vital 1-4 kártyacsomagok szóanyagából – egy nyomtatott füzetben, magyar fordításokkal. Letölthető, kártyákra szerkesztett változatban is megkapod!  

 2. 7 bevált mód, ahogy otthonról, INGYENESEN használhatod az angolt (PDF, minikönyv)

Nyelvtanuló társaidtól kértük be az ő kedvenc weboldalaikat, ahol anyanyelvi beszélőkkel tudnak kapcsolatot tartani. Ingyenesen, otthonról. Ha félős vagy, az sem baj, tanácsot is adnak, és motiválnak téged!

 

Mennyibe kerül?

 

Az Instant Vital angol tanulókártya csomagok ára egyenként 5.850 Ft – beszédfejlesztő munkafüzettel, hanganyaggal és társasjátékkal, vagyis a teljes Vital Big Pack 22.990 Ft-ba kerül.

De ha MOST megrendeled, akkor -6000 Ft kedvezményt kapsz, így ebben a személyre szóló ajánlatban az ár: 22.990 Ft helyett 48 órán keresztül: 16990 Ft.

AJÁNDÉKBA megkapod hozzá az online hozzáférést is: MOST a mobilodon is tanulhatsz vele!

És amennyiben a Friends Big Pack tanulókártyákkal postázhatjuk: belföldre a szállítás is INGYENES.
(Külföldre a súly miatt van szállítási különbözet, kérdezd Dettitől!)

 

VIGYÁZAT! Ez az oldal 72 óra múlva eltűnik, és csak egy "Sajnos, ez az ajánlat lejárt" oldal lesz helyette.  Ekkora kedvezményt csakis a gyors reagálóknak adhatok.

 

 

Idézetek angol nyelvtanulóktól

Egy szóval tudom jellemezni, fantasztikus. …Én nagyon sok szót tanultam meg és mégsem tudtam elkezdeni beszélni. Köszönöm, hogy elkészítetted és kihúztál egy nagy gödörből, amiben hónapok óta vagyok!” (Péter, 2014.01.15, értékelés a webshopban)

„Karácsonyra leptem meg magam vele, kíváncsian bontottam ki a csomagot, és nem csalódtam benne, tetszik nagyon! Már ma este elkezdtem tanulni, megerőltetés nélkül megmaradnak a kifejezések a fejemben. Köszönöm szépen hogy ezt elkészítettétek!” (Molnár Anita, 2014.01.16, értékelés a webshopban)

 

 

És hogy lásd, hogy jó döntést hozol: 

Garancia

 NEM-NYUSZI GARANCIA:

Ebbe a tudáscsomagba sok munkát és energiát fektettünk, így ki merünk állni mellette.

Hogy ne váljunk el rossz szájízzelNem tetszik? Küldd vissza, visszakapod a pénzt, és ráadásul még egy doboz tik-takot is kapsz, hogy ne váljunk el rossz szájízzel:)

 

 

Töltsd ki gyorsan a megrendelőlapot!

Fél perc az egész!

 

 

Megrendelőlap

 

A megrendelőlap kitöltésével előrendeled a Vital Big Pack csomagot ingyenes belföldi házhoz szállítással, bónusz ajándékkal és különleges gyűjtődobozzal.

És mivel már ismerjük a postázási és számlázási adataidat, most semmi mást nem kell megadnod csak a neved és az e-mail címed. Mi összepárosítjuk a Friends Big Pack tanulókártya rendeléseddel.

Vigyázat! Ha Freemail-es címmel iratkozol fel, sajnos, nem tudjuk garantálni, hogy megkapod! Javasoljuk, hogy válts megbízható szolgálatóra (pl. Gmail)!

 

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Megjegyzés: 

Mi történik a megrendelés után?

1. Kapsz egy automatikus e-mailt a rendelésed adataival, és a befizetéshez szükséges adatokkal.

2. A befizetésed beérkezését szintén e-mailben jelezzük vissza.

3. A Friends Big Pack megjelenésekor e-mailben jelezzük, hogy mikor adjuk át a futárnak a csomagodat, és mikorra várhatod. Abban a csomagban lesz a Vital Big Pack is!

Vagy: ha eljössz a kifejezetten Friends Big Pack előrendelőknek szóló április 2-i "Sziporkázz angolul" rendezvényre, akkor ott, személyesen átveheted mindkettőt, még a többiek előtt.

 

 

Ps. ez az oldal 72 óra múlva eltűnik, és csak egy "Sajnos, ez az ajánlat lejárt" oldal lesz helyette.  Ekkora kedvezményt csakis a gyors reagálóknak adhatok. És megkérlek, ez maradjon köztünk.

(Sajna nem tudom levenni a "Tetszik" gombot, de most kérlek, NE nyomd meg, jó? Nem szeretném, ha ez kikerülne.)

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!