Dolgozz velünk!

Bátor embert keresünk!

Bátor embernek tartod magad?

Munkatársat keresek ügyfélszolgálati pozícióba, Budapesten, a 14. kerületben, Angol utcában lévő irodába.

Jelentkezz, ha mersz! :)

 

Megszületett a második AngolNyelvTanitas.hu baba (hurrá!), és ezért egy szeretett kolleganőnktől ideiglenesen elbúcsúzunk. De munkatársat azért hosszú távra keresünk!

Nálunk NEM kell feltétlenül sem diploma, sem nyelvtudás.

A személyiséged, és a munkához való hozzáállásod még ezeknél is fontosabb.

 

Kik vagyunk mi?

 

Szalai Gabriella vagyok, és a munkatársainkkal együtt elfoglalt felnőtteket tanítunk meg nyelvet tanulni, tartjuk őket pályán, hogy elérjék a nyelvtanulással kapcsolatos céljaikat, és szerettetjük meg velük a nyelvtanulást, és az angol nyelvet. Olyan tanulási eszközöket, anyagokat, rendszereket adunk a kezükbe, amelyek elfoglalt, rohanó felnőttként, napi pár percekben is működnek. A cégünk kicsi, barátságos, és 9 éves.

 

A legfontosabb elvárások

 

1. Emberszeretet, természetes kedvesség és valódi segíteni akarás

Az emberek SEGÍTSÉGÉRT fordulnak majd hozzád, és az egész cég célja a SEGÍTSÉGNYÚJTÁS. (Ez olyan fontos, hogy legszívesebben még egyszer leírnám!) Plusz: kis cégként CSAK úgy tudunk nőni, ha az ügyfélszolgálati munkatárs a vevőink legjobb barátja. Nem mellesleg: közvetve a vevőinktől kapod a fizetésedet is. Tudod, van az a fajta étterem, ahova a jó fej felszolgáló miatt élmény bemenni. Na, mi ilyenek akarunk lenni, csak nálunk nem lehet ételt kapni.

Nem bánom, ha hibázol, nálunk szabad. Majd kijavítod és kompenzálod! De tedd élménnyé a vevőnek a vásárlást, éreztesd velük a törődést, ami az egész cég lelke, és szeress az emberekkel beszélgetni – szóban ÉS írásban.

 

2. Erős anyanyelvi íráskészség

Légy képes megfogalmazni egy e-mailt egyszerű, közvetlen, baráti hangnemben a hivataloskodás helyett – mintha egy embernek írták volna. Érthetően, világosan, és helyesen. Nem árt olyasmiket tudni, hogy mi a különbség az egyenlőre és egyelőre között, vagy hogy vessző is kell a vonatkozó névmások elé (aki, ami, ahol). De legalább legyen benned ambíció, hogy folyamatosan tanuld a helyesírást – nem szégyen, én is ezt teszem.

De főleg: szeress írásban kommunikálni, és legyen benne olyan rutinod, hogy majdnem ugyanolyan legyen már számodra, mint a szóbeli kommunikáció.

 

3. Átlag feletti informatikai kompetenciák

Ne ess pánikba, ha bedöglik a nyomtató, ha egy mentett jelszót kell előcsalogatni a rendszerből, ha egy PDF-et kell szerkeszthető szöveggé átalakítani, vagy ha le kell tölteni a netről egy WordPress kiegészítőt, és gyorsan meg kell tanulni a használatát! Legyél képes használni a Google keresőjét problémamegoldásra!

PROFI szinten érts a Microsoft Office programokhoz: Excel, Word, VAGY legyen benned annyi ambíció, hogy önállóan megtanuld ezeknek a használatát! És bármilyen programét.

 

4. Önálló munkavégzés szeretete és igénye

A munkatársak szanaszét vannak az országban/világban, így az iroda csak kettőtöké lesz. Dettivel, irodavezetőnkkel fogsz együtt dolgozni első lépésben (jó fej, vidám, segítőkész, ki fogtok jönni!), de ha ő lebetegedne, tiéd az iroda. Emiatt jó, ha nem félsz egyedül, és feltalálod magad!

Pláne, hogy a főnököd (a jobb oldali képen látható mogorva, barátságtalan hölgyemény) 150 km-rel távolabb dolgozik, a saját, otthoni irodájában. Mondjuk, így nem liheg a nyakatokba sem. Biztos van olyan, aki ezt értékeli.

 

5. A tanulás szeretete és keresése

Rengeteget kell majd tanulnod itt: online marketing, informatika, design/ergonómia, pedagógiai ismeretek, szövegírás, kommunikáció – számtalan a tanulnivaló.

Ráadásul nem formálisan, mint iskola/kurzus/házi feladatok, hanem önállóan irányítva a tanulásod. Ez még nagyobb kihívás.

 

6. Rugalmasság

Az online világban naponta változhatnak a dolgok, borulhatnak fel az előzetes tervek, ékelődhetnek be sürgős dolgok – és ehhez itt mosolyogni is kell!

Ha számodra stresszt jelent, hogy nem tudod előre, hogyan fog alakulni a napod, akkor ez nem a te lételemed.

 

7. Mentális ellenállóképesség és pozitív beállítottság

Komolyan, nem árt, ha te is olyan típus vagy, aki először a jót látja meg a rosszban – különben iszonyú bosszantó lesz a főnököd állandó optimizmusa.

 

Ami előnyt jelent:

az angol tanulókártyáink ismerete (érdekes, de a vevőnkből kerülnek ki a legelkötelezettebb munkatársaink, így ha vevőnk vagy, az pirospont), angol nyelvtudás, WordPress, Webgalamb, Shoprenter ismerete.

 

Az elvégzendő munka:

 • a vevők kiszolgálása (e-mailek, telefonok megválaszolása, vevők személyes kiszolgálása),
 • beszélgetés a vevőkkel, az irodában, személyesen is, de e-mailen, Messengeren is (megtudni, mire vágynak, és miben segíthetünk nekik),
 • rendelések kezelése (számlázás, csomagolás, átadás a futárnak),
 • (marketing és személyi) asszisztensi feladatok az ügyvezető mellett,
 • rendezvények szervezése és lebonyolítása,
 • rendezvényeken fizikai munka, pakolás, néha ide-oda a városba elszaladni,
 • tartalomfejlesztési feladatokban való aszisztencia (kutatás/ötletelés/kreatívkodás),
 • egyéb nyalánkságok: képszerkesztés, hangvágás, videóvágás, honlapszerkesztés, hírlevélszerkesztés…ahogy alkalmas leszel rá.

 

Fontos részletek:

A munkavégzés helye: 14. kerület, Angol u. 38, egy 24 órás portaszolgálattal rendelkező irodaház. A munkaidő: reggel 9-től 5-ig. Az ebédidőd ledolgozását a becsületedre bízzuk. Plusz havi-kéthavi kb. egy szombati napon rendezvényeink lesznek, amit vagy lecsúsztatsz, vagy kifizetünk.

A fizetés a próbaidő alatt alacsonyabb, majd ahogy teljesítetted a tanulási céljaidat, és önálló munkára is képes vagy, rögtön felemeljük. Szorgalommal még a próbaidőt is lerövidítheted.

Évente stabilan, kiszámíthatóan emelkedik majd a fizetésed, hogy magunkhoz láncoljunk. De ha véletlenül kiderül, hogy nem ez a munka az álmod, nehogy beleragadj egy boldogtalan helyzetbe! Elengedünk, írok neked egy pöpec ajánlást is, és továbbra is baráti viszony marad köztünk.

 

Mit kapsz ettől az állástól?

 • próbaidő után szép, versenyképes, folyamatosan emelkedő fizetés és céges mobiltelefon,
 • változatos munkakör, amiben kihívást jelentő, érdekes feladatok is lesznek (így terveztem meg, hogy ne csak "dobozolj"),
 • angol nyelvtanulás lehetősége: az összes tanulókártya csomagunk, anyagunk, online tanfolyamunk a rendelkezésedre áll,
 • rugalmasság, belátás, türelem – a betanítás után is (aki dolgozik, hibázik),
 • az irodai fizikai környezet kialakításában a mindenkori ügyfélszolgálatos kollégáknak döntő szavuk van, és erre szívesen költünk is,
 • konstruktív munkahelyi légkör, és egy egész elviselhető főnök (bár légyszi, légy vele türelmes, mert kicsit álmodozó típus),
 • év végén, a két ünnep között szabin leszel, plusz január első napjait is pihenéssel töltheted,
 • kommunikációs készséged, magabiztosságod hatalmasat fejlődik majd (az ügyfélszolgálat erre a legjobb hely! észre fogod venni magadon a pozitív változást!)
 • szuper vevők/ügyfelek (az átlagnál lényegesen okosabb, kedvesebb vevőink vannak, őket a cég stílusa és pozitív hangneme vonzza be + jogodban áll majd az energiáidat leszívó vevőktől gyengéden megszabadulni)
 • személyes fejlődési lehetőség, személyes céljaid, és a hobbijaid támogatása – nem csak duma, pénzügyileg, bónuszokban is.

 

Jelentkezés módja:

Túlélőtipp: a saját érdekedben tartsd be a jelentkezés előírásait, mert ez az első szűrő!

1. Töltsd le innen a személyiség és képességfelmérő dokumentumot, és töltsd ki a legjobb tudásod szerint!

Vigyázat! Hosszú! Nem lesz piskóta! De egyben egy izgalmas, igazi önismereti kaland lesz! Nem találomra állítottam össze, minden kérdés, minden részlet fontos benne. Kérlek, fejtsd ki a válaszaid, amikor csak lehet!

2. Küldd el az önéletrajzoddal együtt az allas [kukac] angolnyelvtanitas.hu címre egyetlen e-mailben! Írd le az e-mailben, hogy (1) miért szeretnél nálunk dolgozni, (2) miért vagy jó választás erre a pozícióra, (3) milyen fizetést szeretnél.

 

Jelentkezési határidő: 2018. március 31.

Telefonos interjú a legjobb jelentkezőkkel: 2018. április 3-ig.

Személyes interjú a legjobb 2-3 jelentkezővel: 2018. április 7-ig.

Munkakezdés: 2018. április 9. (kb., ebben tudunk rugalmasak lenni)

 

 

Utóirat:

Bármire megtanítalak, DE a munkaetikát, a munkához való hozzáállást, és azt, hogy a céget MAGADÉNAK érezd, NEM tudom hipp-hopp tréningezni, vagyis ezek lesznek a döntő felvételi követelmények.

By the way.

Bár ezt a hirdetést csak a saját Facebook közösségünknek szántam, ha kikerülne máshova is: ha nem tudod, ki vagyok, olvasd el ezt a rövid bemutatkozást! (Új ablakban nyílik, katt bátran!)

 

 

Ha Téged nem érdekel az állás, kérlek, nyomj egyet az Ajánlom gombra, hátha egy barátodnak jól jön!

 

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!