Jogi nyilatkozat és ÁSZF

Fontos szerzői jogi figyelmeztetés

Az AngolNyelvTanitas.hu oldalon közzétett bejegyzések a Webtréner Kft. tulajdonát képezik. Ezen bejegyzéseket a szellemi tulajdonok védelméről szóló törvények védik. A weboldalon található anyagokat vagy ezeket részleteiben másolni és újrapublikálni a Webtréner Kft. írásos beleegyezése nélkül tilos. Jogsértő magatartás esetén a szabálysértést elkövető személy az eltulajdonított tartalom miatt felelősségre vonható és büntetés megfizetésére kötelezhető. Amennyiben a harmadik fél weboldalán vagy aloldalán bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában felhasználta az AngolNyelvTanitas.hu oldalán fellelhető bejegyzéseket, weboldalanként napi 30.000 Ft + ÁFA kötbért számlázunk ki. Amennyiben mondattöredékek vagy a bejegyzések egy része kerül megjelenítésre, a kötbér mértéke szavanként napi 100 Ft + ÁFA.

Az AngolNyelvTanitas.hu weboldalra a magyar törvények vonatkoznak. Az oldallal vagy bejegyzéseivel kapcsolatos peres ügyeket magyar bíróságon kell lefolytatni.

Adatkezelés

A regisztráció során megadott adatokat a Webtréner Kft. bizalmasan, a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik fél számára külön beleegyezés nélkül tovább nem adja. Az adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88871.

Vásárlási feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Webtréner Oktatási és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1149 Budapest, Angol utca 38.; cégjegyzékszám: 01-09-918005 Vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál; adószám: 14608209-2-42; elérhetőségek: +06-1-220-44-51, +06-30-583-2210;) és a Webtréner Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Vásárló jogait és kötelezettségeit tartalmazza. 

A szerződés nyelve magyar. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

1. Általános tudnivalók

1.1) A www.angolnyelvtanitas.hu.hu oldalon megjelenített termékek online rendelhetőek meg, futárszolgálattal való kézbesítéssel, vagy személyes átvétellel, jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.2) A weboldal kínálatában nyelvtanulást segítő kiadványok szerepelnek.

1.3) A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt ÁFÁ-t, azonban nem tartalmazzák a szállítási költséget. A belföldi szállítási költség a rendelési folyamat során a megrendelőlap cím alatt megtalálható. Külföldi postaköltség minden országba más, erről a vevőt az ügyfélszolgálat a rendelés után, illetve kérésre a rendelés előtt tájékoztatja. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. Amennyiben a a weboldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra! Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

1.4) A termékekről megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben (például letölthető termékeknél) illusztrációként szerepelnek.

1.5) Cégünk a megvásárolt termékekről kiállított számlát a csomaggal együtt juttatja el a Vásárlóhoz.

1.6) Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.

2. Rendelési információk

2.1) A Webtréner Kft-t a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért semminemű felelősség nem terheli. A Webtréner Kft-t nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél jelszava illetéktelenek számára bármely, nem a Webtréner Kft.-nek felróható okból hozzáférhetővé válik.

2.2) A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-17 óráig. A  megadott időponton kívül is van lehetőség a rendelés leadására, ilyenkor a rendelés az azt követő hétköznap kerül feldolgozásra. Kivételt képeznek ez alól az előre bejelentett "Zárvatartási" időszakok: Karácsony és az azt követő év első hete között, illetve a nyári szabadságok időszaka (július vége-augusztus eleje). A megrendelt termék a teljesítésig szabadon módosítható, illetve lemondható. Erre a megadott telefonszámon vagy e-mail címen van lehetőség. A felek közötti szerződés a termék megvásárlása során jön létre, a vételár beérkezését követően. Általános teljesítési határidő, vagyis a futárnak történő átadás a vételár beérkezését követő 2-3 munkanapon belül, kivéve a téli és nyári zárvatartási időszak. Amennyiben a Szolgáltató a rendelést nem tudja teljesíteni, a meg nem kapott termék vételára visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére! Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

2.3) Minden rendelésről e-mailben visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek. Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési szándékát rendszerünk regisztrálta. Az e-mailben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.

2.4) Amennyiben egy terméknél "örökös hozzáférés" került feltüntetésre, ez azt jelenti, hogy addig él a hozzáférés, amíg az adott szolgáltatás megvásárolható a cég kínálatában, és addig többször is igénybe vehető a vevő részéről. Amennyiben az adott termék, vagy szolgálatás kivonásra kerül, erről a vevő előzetes e-mail tájékoztatást kap a rendeléskor megadott e-mail címére.

3. Fizetési módok

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

3.1) Banki átutalás: A rendelés leadását követően kérjük, utalja át a termék vételárát a megadott számlaszámra. A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a megrendelő nevét. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailen.

3.2) Készpénz: Személyes átvétel választásánál lehetőség van a termék vételárát az ügyfélszolgálati irodában, készpénzben kifizetni. 

3.4) Utánvét: készpénzes fizetés a kiszállítást végző futárnak a csomag átvételekor. Kérjük, vizsgálja meg, hogy a csomag sértetlen-e, és kizárólag sértetlen állapotban lévő csomagot vegyen át! Utánvétes fizetés előrendelésnél nem lehetséges!

4. Szállítási módok

4.1) Kiszállítás: a csomagot a vételár beérkezése után átadjuk a futárszolgálatnak. A postaköltség bruttó 890 Ft – amennyiben másképp nem írja az adott termék oldala. A GLS futárszolgálat kézbesíti a csomagokat. Külföldre szállítás díja a Magyar Posta mindenkori díjszabásában szereplő összeg, erről az ügyfélszolgálati iroda a csomag súlya ismeretében pontosan visszajelez.

4.2) Személyes átvétel ügyfélszolgálati irodánkban: telefonon előre egyeztetett időpontban lehetőség van a csomag személyes átvételére munkanapokon, 9-17 óráig. Címünk: 1149, Budapest, Angol utca 38. 

5. Elállás joga – Garancia

A távollevő között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.)  kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Mivel termékeinkbe sok munkát és energiát fektettünk, ki merünk állni mellettük. Ha a vásárló nem elégedett a termékkel, a Webtréner Kft vállalja, hogy a törvényben leírt 14 napon túl is, bármikor visszaküldhető a megvásárolt termék. A vásárlót kizárólag a visszajuttatás költsége terheli. A teljes vételárat hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén áll módunkban megtéríteni. A termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül térítjük vissza a vételárat. 

6. Adatkezelés

6.1) A megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tároljuk. A vásárló adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Webtréner Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Az adatok kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII törvénynek megfelelően járunk el.

 6.2) Kijelentjük, hogy a Webtréner Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. Az AngolNyelvTanitas.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

6.3) Aki az AngolNyelvTanitas.hu oldalon megrendelést ad fel, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért. Amennyiben a felhasználó részéről írásbeli kérés érkezik a vevőadatok törlésére, akkor azokat az adatbázisból töröljük. 

6.4) A Webtréner Kft. nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A számítógépe, illetve az azon található adatok védelme a Vásárlót terheli.

7. Egyéb rendelkezések

7.1) A Webtréner Kft. bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. A módosítás a weboldalon való megjelenéssel lép érvénybe.

7.2) A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem rendezhető a jogvita, a szerződő felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!

Oldalunk sütiket (cookie) használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát! További információ

Az Uniós törvényeknek megfelelően felhívjuk figyelmedet arra, hogy weboldalunk sütiket (cookie) használ. Ezek veszélytelen fájlok, melyekre a felhasználóbarátabb böngészés miatt van szükség. A sütiket letilthatod böngésződ beállításaiban. Az "Engedélyezem" gombra való kattintással elfogadod a sütik használatát.

Bezárás