Partnerprogram nyelviskoláknak

Veszély!Az Ön nyelviskolája veszélyben van!

Fontos tudnia, hogy a nyelvoktatási piacon a nagy változások korát éljük sok-sok szempontból, és aki nem lovagolja meg ezeket, a hullámok menthetetlenül lenyomják.

Aki még mindig “csak” nyelvet oktat, már most lemaradt, a közeli jövőben pedig egyszerűen eltűnik a süllyesztőben.
 

És sok a trónkövetelő. Talán Ön is fel tud sorolni néhányat a saját környezetéből.
 

A siker záloga

A tartós sikerhez, vagyis a fenntartható versenyelőnyökhöz vezető alternatíva több beiratkozót, tudatosabb és sikeresebb tanulókat és kevesebb lemorzsolódást eredményez. Emellett a minőségi szolgáltatáshoz létfontosságú magasabb árszínvonalat is lehetővé teszi.

Fogadja el azt a tanulmányt ingyenesen, amely kezébe adja a kulcsot!

Ha úgy gondolja, szívesen összefogna velünk annak érdekében, hogy együtt érvényesüljünk a piacon, és egymás sikeréhez hozzájáruljunk, jelentkezzen most a tanulmányért!

A jelentkezés minden kötelezettségtől mentes, a tanulmány ingyenes.

Viszont igen értékes információt tartalmaz, amit mi is nagy költségek árán szereztünk meg, ezért csak nyelviskolája beazonosítása után tudjuk Önnek elküldeni. A megértését kérjük!

Írjon egy e-mailt az info@angolnyelvvizsga.hu e-mail címre a 10 legfontosabb változás a nyelvoktatási piacon című ingyenes tanulmányért!

A lehetséges partnerek száma korlátozott, ezért megértésüket kérjük, ha nemet kell mondanunk. Viszont a tanulmányt ebben az esetben is megkapja, tehát írjon bátran!

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!