Nyelvzseni Prémium csomag

Nyelvtanulási tippek és trükkök + saját nyelvi coach

A csomag letölthető tartalma:

 

Nulladik angolóra munkafüzet

A Nulladik angolóra munkafüzet mindent a te élethelyzetedre, nyelvi szintedre, szokásaidra vezet le: csak rólad szól.

>>Letöltés itt<<

 

 

 

 

10 bestselling minikönyvünk

1. Szabadidő és az angol nyelvtanulás: hogyan fejleszti a szabadidőd pihentető elöltése a feltöltődést ÉS a tanulási képességek fejlődését?
>>Letöltés itt<<

2. Nyomtatványok, tervezési segédek: a nyelvtanulás hosszú projekt, és ezért a tanulási képességek közé tartozik a haladás tervezése és nyomon követése. Ehhez kapsz néhány könnyen használható, szexi nyomtatványt.
>>Letöltés itt<<

3. Milyen nyelvkönyvet válassz? A rosszul megválasztott eszközök kifejezetten KÁROSAK. Tanuld meg a nyelvkönyvválasztás hogyanját, rejtelmeit és tipikus hibáit.
>>Letöltés itt<<

4. 10 tipp az önbizalom fejlesztésére a nyelvtanulásban: a magyar nyelvtanulóknak kiemelkedően fontos 10 gyakorlati tipp. Mert az önbizalom a nyelvtanulás FELTÉTELE, és számtalan “saját praxisból” származó sikertörténet mutatja: fejleszthető!
>>Letöltés itt<<

5. Hogyan hangolódj rá a tanulásra? Mit tegyél, ha úgy érzed, nincs semmi kedved tanulni? Hogyan lehet “becsapni” az agyad, és trükközni egy kicsit annak érdekében, hogy mégis elkezdj tanulni?
>>Letöltés itt<<


 6. Amikor a tanulás öröm (I-II. rész): Milyen feltételei vannak annak, hogy a tanulás élvezetes, örömteljes tevékenység legyen? Hogy csinálják ezt mások? És mitől öröm Neked egy másik tevékenység, és mitől nem az a nyelvtanulás?
>>Letöltés itt-1.rész<< 
>>Letöltés itt-2.rész<<

7. Ha nincs időd tanulni: mit tegyél, ha munka és család mellett kényszerülsz nyelvet tanulni? Hogyan illesztheti be egy elfoglalt felnőtt az életébe a az angol nyelvtanulást?
>>Letöltés itt<<

8. Hogyan légy kitartó a nyelvtanulásban? Hogyan fejleszthető a kitartás? Milyen összetevői vannak? Mit tehetsz, amikor épp feladnál mindent?
>>Letöltés itt<<

9. Mi magyarok és a nyelvtanulás + Hogyan győzz a kulturális akadályok felett? (I-II. rész) Milyen gyenge pontjaink vannak nekünk, magyar nyelvtanulóknak, és hogyan ellensúlyozhatjuk őket? Nagyon fontos, hiánypótló tudás! Ezt így senki nem írta le még!
>>Letöltés itt (1)<<

>>Letöltés itt (2)<<

10. Hogyan legyél nagyvonalú a nyelvtanulásban? A magaddal szembeni nagyvonalúság LÉTFONTOSSÁGÚ a nyelvtanulásban – és egyben az önbizalom és a kitartás után a legnehezebb. Ez a mini-könyv 6 tippen keresztül megtanít arra, hogyan viseld el, hogy hibázol, és hogyan legyél sikeres nyelvtanuló.
>>Letöltés itt<<


Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!