Partner-nyelviskolák

 

Minden itt felsorolt nyelviskola tanárainak ingyenes továbbképzést nyújtunk, vagyis e nyelviskolákban találkozhatsz angoltanítási elveinkkel, technikáinkkal. Emellett ezekben a nyelviskolákban megvásárolhatod angol INSTANT tanulókártya sorozatunkat postaköltség nélkül.

 

Budapest, XI. és XIII. kerület

A London Stúdió öt alkalommal nyerte el a Best of Budapest díjat: 2005-ben, 2006-ban, és 2007-ben is. Ez garantálja a minőséget. Nemcsak angolt tanulhatsz náluk, hét nyelven beszélnek, és öt oktatási helyszínen tanulhatsz egyedülálló tanfolyamokon. Az Exam típusú tanfolyamok már az alapoktól a vizsgakészségeket fejlesztik, míg a Business tanfolyamok a munkahelyi nyelvet gyakoroltatják már a kezdetektől.

London Stúdió Buda
: XI., Vásárhelyi Pál u. 2-6., Nyitva: H-P 9:00-19:00, (06-1) 385-0177
London Stúdió Pest: XIII., Visegrádi u. 6. V. emelet,  Nyitva: H-P 15:00-19:00, (06-1) 385-0177

 

Budapest, II. és V. kerület

A BeHappy Nyelviskola Pesten a Ferenciek terénél és Budán, a Moszkva térnél vár téged. Nyelviskolánkban kötetlen időbeosztásban és barátságos légkörben tanulhatsz angolul, kezdőtől egészen felsőfokig.
Egyedi tanítási módszerrel tanítunk, így saját időbeosztásod szerint és egyéni haladási ütemben járhatsz angol tanfolyamainkra. Minden hétköznap reggel 9-től este 9-ig, és hétvégén szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk.
Nem kell alkalmazkodnod másokhoz, ráadásul nem kell várni a csoportindulásra sem, hiszen bármelyik nap elkezdheted a tanfolyamod. Nálunk felkészülhetsz euro és ecl nyelvvizsgára is. Várunk szeretettel, akár már holnap!

Helyszínek és elérhetőségek:
BeHappy Angol Nyelviskola Buda: II., 1027 Budapest, Margit körút 62. 5/1. Tel: 1/788 1807. 0670/420 3282
BeHappy Angol Nyelviskola Pest: V., 1052, Budapest, Pilvax köz 2. 3/1. Tel: 1/266 4823, 0670/941-2014

 

Budapest, X. kerület

A Manhattan Nyelvstúdió Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján, az Örs vezér terén található. Akkreditált nyelviskolaként a minőség alapfeltétel, profi diplomás és anyanyelvi tanárok oktatnak 4-6 fős kiscsoportokban, hogy a beszédcentrikus, oldott hangulatú nyelvórákon valóban jól használható nyelvtudást szerezzenek a hallgatók.
Angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvekből indulnak tanfolyamok kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsgáig egyéni, csoportos és kihelyezett vállalati tanfolyamok keretében.

Speciális szolgáltatások:
– bármely nyelvvizsgára történő felkészítés nyelvvizsga-garanciával
– angol nyelvű állásinterjúra felkészítő egyéni tréning
– ingyenes gyermekmegőrzés kismamáknak a tanfolyam idejére

A nyelviskola szlogenje hűen tükrözi a célt: “Hogy könnyedén szót érts a világgal!”

Elérhetőségek
: tel.: 431-8630, 20-445-8901.
Helyszín: 1106 Budapest, Fehér út 1. I. emelet, az Örs vezér téri metrómegálló melletti épület.

 

Budapest, XIX. kerület

A Shetland Nyelviskola Kispesten található. Az Euro Vizsgaközpont akkreditált vizsgahelye angolból és németből. Lakossági, vállalati kihelyezett és egyéni tematikájú “one-to-one” oktatást vállalunk Budapesten és az ország nagyvárosaiban.
Speciális ajánlataink: vizsgafelkészítő tanfolyamok alap-, közép- és felsőfokon, gyermektanfolyamok minden korosztály részére, egyetemi felvételi előkészítők, szinten tartó társalgási csoportok, üzleti nyelvoktatás egyénileg és csoportban. Délelőtti, délutáni, esti és szombati időpontokban tartunk tanfolyamokat. Nyelvi tanulmányutakat szervezünk a következő helyszínekre: London, Plymuth, Dublin, Cork, Edinburgh valamint Málta.

Elérhetőségek
: (1)281-0822, (1)357-1456, (30)952-1202
Helyszín: 1192 Budapest Kábel u. 10.

 

Székesfehérvár

A London Style Nyelviskolát Székesfehérváron találod meg.
Mi a London Style?

70% tanulás – Mert komolyan vesszük.
30% humor – Mert görcsök nélkül, jó kedvvel tesszük.
100% tudás – Mert beszéd nélkül nem menekülsz.

Önbizalmat adunk azzal, hogy csak az angol órán csak angolul beszélünk hozzád és megmutatjuk, hogy ezt Te is megteheted. Abban hiszünk, hogy egy jó nyelvóra felszabadít, jól érzed magad, fejleszted beszédkészségedet, a görcsök pedig elmúlnak.
Márta mosollyal fogad, a nyelvvizsgákról, könyvekről tájékoztat és Neked tanfolyamot választ, Adrit is a tanfolyamokról kérdezd, egyéb gondodat Kriszti oldja meg!

 

Szigetszentmiklós

A Világnyelvek Stúdió  Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében (Csepel-sziget, Budapest déli része) nagyszerű lehetőséget biztosít tanulóinak a világ számos nyelvének elsajátítására. Alapelvünk a kommunikáció központú oktatás, illetve a rugalmasság, hogy minden tanulónk igényét maximálisan kielégíthessük.

Nyelvtanfolyamaink között nemcsak általános (angol, német, olasz, francia, spanyol), hanem különleges (török, japán, orosz, horvát, holland és eszperantó) nyelveket is megtalálsz.
Online nyelvtanfolyamok és e-csomagok segítségével interneten keresztül is fejlesztheted nyelvtudásod.

Céges nyelvtanfolyam keretében kihelyezett oktatást is vállalunk, üzleti illetve szakmai nyelvvel kiegészítve. Kérésre tanulástechnikai tréninget tartunk a diákoknak.

Angol nyelvi tábor gyerekeknek minden nyáron a nyelviskola szervezésében, kreatív és sport programokkal az angol órák mellett. Remélem, hamarosan diákjaink körében köszönthetünk!

 

 

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!