Minden, amit az angol nyelvtanulásról tudnod kell

Töltsd le INGYENESEN azt a 190 oldalas könyvet, amely meggyógyítja az angolod!

Az 51 legjobb cikk 50.000+ olvasónk értékelése szerint – azoknak, akik munka mellett, felnőttként tanulnak angolt.

AJÁNDÉKBA kapsz még hozzá egy otthoni, önállóan elvégezhető 10 lépéses nyelvtanulási tréninget, és egy angolos segítségekre beváltható 3000Ft-os ajándékutalványt is!

Vigyázat! Ha Freemail-es címmel iratkozol fel, sajnos, nem tudjuk garantálni, hogy megkapod! Javasoljuk, hogy válts megbízható szolgálatóra (pl. Gmail)!

 

Keresztneved:*
E-mail címed:*

 

"Hihetetlen mennyire igaz minden egyes tanács! Szinte majdnem mindig ezeket a jelenségeket tapasztalom a nyelvtanulás során. Remélem, sokan merítenek belőle tudást, és ha ezeket a tanácsokat megfogadják szinte biztosan mondható hogy nem fognak felesleges köröket futni a tanulásuk folyamán. További szép napot és kitartást kívánok neked és csapatodnak" (Attila)

"…köszönöm Gabinak ezt a módszert, talán erre vártam 40 éve (nem vagyok mai csirke, 50) :) Néhány hét alatt a tippjeivel nagyon sok mindent a helyére tett a fejemben, sokszor magamra ismertem a hibáknál. Másnak is ajánlani fogom és szívesen veszem a további segítségét is." (Talászné Juhász Katalin)

"A kezdetektől figyelemmel kísérem a munkásságodat, a honlapjaidon, hírleveleiden és termékeiden keresztül, gyakorló angol tanárként. A többi hasonló oldalt és vállalkozást is ismerem, de a Tiéd toronymagasan kiragyog, mind nyelvileg, mind módszertanilag, mind tudományosan, mind marketing, mind emberi szempontból!" (Huszti Piroska)

"Szerencsésnek tartom magam, és nagyon örülök, hogy néhány hónapja feliratkoztam! Olyan pluszt és magabiztosságot adsz velük, amiről nem is álmodtam! Amit csinálsz, az egyszeri és megismételhetetlen, SOHA NE HAGYD ABBA, az embereknek szükségük van rád! Nagyon pozitív irányba változtatod meg az életünket! Hálás vagyok! Már egy csomó ismerősömnek ajánlottam, és eddig mindenkinek csak hasznára vált! :-)" (Péntek Marianna)

 

Különösen hasznos lesz a könyv, ha…

→ úgy érzed, hogy nem tudsz összerakni egy épkézláb angol mondatot,

→ vért izzadsz, hogy megértsd az anyanyelvi beszélőket (és így se megy),

→ már szinte beletörődtél, hogy neked nem megy a szótanulás,

→ visszarettensz az angolul való megszólalástól,

→ minden szót értesz a mondatban, de mégsem tudod, mit jelent maga a mondat,

→ szép, kerek gondolatok születnek a fejedben, de sehogy sem tudod elmondani őket angolul

…és ha a füled hegyéig tele vagy frusztrációval, mert úgy érzed, hogy krónikusan egy helyben toporogsz.

Ezen segít ez a 190 oldalas könyv.

 

Ezzel megkapod az ingyenes Angol Plusz Magazint is, az okos angol nyelvtanulók motiváló és építő segítségét. Ha mégsem tetszene, egyetlen kattintással lemondhatod, link a levelek alján. Az adataid biztonságban vannak nálunk, nem engedjük, hogy bárki hozzáférjen, vagy bármilyen célra felhasználja.

 

Mit mondtak más nyelvtanulók rólunk?

Olvass bele pár spontán dicsérő e-mail-be!

Őszintén, te milyen gyakran írsz ilyet valakinek?

"Nagyon élvezem a leveleiteket! Folyamatosan minden ilyen hasznosat kérek!! Ti tudtok kedvet csinálni a tanuláshoz, köszönöm. Minden jót, sikeres munkát kívánok!"

Pesti Krisztina (2007. július 17.)

"Kedves Gabi! Szeretném megköszönni a sok hasznos tanácsot, biztató szavakat, amivel hétről-hétre segítitek tanulásom! Köszönöm! :-)"

Bakos Tünde (2008. január 30.)

"Szia Gabriella! Nagyon hasznosnak tartom ezeket a hírleveleket, ugyanis állandó tanulási hullámvölgyben vagyok. :))"

Nyers Tibor" (2008. április 18.)

"Nagyon köszönöm azt a sok- sok anyagot, segítséget, amit eddig küldtél és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked és mindenkinek, aki segíti munkádat."

Ragóné Országh Zita (2009. január 3.)

"Szerencsésnek tartom magam, és nagyon örülök, hogy néhány hónapja feliratkoztam! Olyan pluszt és magabiztosságot adsz velük, amiről nem is álmodtam! Amit csinálsz, az egyszeri és megismételhetetlen, SOHA NE HAGYD ABBA, az embereknek szükségük van rád! Nagyon pozitív irányba változtatod meg az életünket! Hálás vagyok! Már egy csomó ismerősömnek ajánlottam, és eddig mindenkinek csak hasznára vált! :-)"

Péntek Marianna, (2010. január 29.)

"Kedves Szalai Gabriella! Anélkül, hogy én fizettem volna (egy kivétellel, mert egy tanulókártyát megvettem), Te ömlesztve adod a nyelvtanulóknak a tanácsaidat és ötleteidet. Én ezért vagyok hálás Neked és a Csapatodnak is. Csak így tovább, sok idegen nyelven beszélőre van szükség ebben az országban."

Garai Balázs, (2013. február 13.)

"Mindig nagyon szeretem a leveleiteket olvasni, tele vagytok vidámsággal, energiával, friss ötletekkel, motiváló sztorikkal, annyira jól tudjátok inspirálni az embert a tanulásra és a kitartásra! Szóval fantasztikus munkát végeztek, gratulálok mindannyiótoknak, le a kalappal és csak így tovább! :)"

Nagy Anikó, (2013. február 20.)

"A kezdetektől figyelemmel kísérem a munkásságodat, a honlapjaidon, hírleveleiden és termékeiden keresztül, gyakorló angol tanárként. A többi hasonló oldalt és vállalkozást is ismerem, de a Tiéd toronymagasan kiragyog, mind nyelvileg, mind módszertanilag, mind tudományosan, mind marketing, mind emberi szempontból! Évek óta a Te anyagaiddal dobom fel az óráimat, diákjaim épülésére és nagy örömére. A fizetős anyagok mellett rengeteg szuper, ingyenes tanulnivaló is a rendelkezésünkre áll, jóval több, mint más honlapokon, tehát erős a vállalkozás karitatív oldala is. Külön kiemelném a humort, amiért nagyon hálás vagyok, feldob és persze az információt is köti, tehát nem öncélú. Átjön az egészből a lelkesedés, ezáltal a felhasználókat is motiválja, inspirálja. Gabi hihetetlenül korrekt üzleti partner, olajozottan működik a háttérmunka is, szervezés, adminisztráció, ügyfélkapcsolat, stb. Gabi az egyik legnagyobb szaktekintély a szakmában, és bár méltán büszke lehet munkásságára és sikereire, végtelenül szerény. Szívből gratulálok és további sikereket kívánok, szeretettel, tisztelettel és hálával: Huszti Piroska, angol-német szakos tanár, Gödöllő"

Huszti Piroska, (2013. június 17.)

"…köszönöm Gabinak ezt a módszert, talán erre vártam 40 éve (nem vagyok mai csirke, 50) :) Néhány hét alatt a tippjeivel nagyon sok mindent a helyére tett a fejemben, sokszor magamra ismertem a hibáknál. Másnak is ajánlani fogom és szívesen veszem a további segítségét is. Sok sikert és sok diákot nektek, maradok továbbra is tanulói tisztelettel:"

Talaszné Juhász Katalin, (2013. augusztus 6.)

"Drága Kedves Gabi, Először is nem érzem túlzónak a megszólítást, mert régóta terveztem, hogy írjak, hogy megköszönjem az angol nyelvtanulásra oktató leveleket! :-) Nagyon-nagyon szuperek! Úgy érzem, annyira sok energiát teszel bele ezekbe a levelekbe, annyira jól megszerkesztetted őket, olyan lelkesítőek, és egyben vidámak, ha ilyen lehet a személyiséged is, nagyon kellemes személyiség lehetsz! :-) A linkek amelyeket a levélbe teszel és utána segítenek, hogy még tovább ugorjon az ember a témában (gain momentum – ez örökre megmaradt!:-)) frappánsak. Szóval, úgy gondoltam mindenképp írok, hogy kifejezzem a köszönetemet…. Nah, de egy szónak is száz a vége, becsillagoztam egy csomó leveledet a benne található hasznos infók miatt, és fogadd elismerésemet, az eddigi munkádért, és kitartást, erőt és ilyen lelkesedést kívánok a jövőben is! Szép napot! Üdv: Tomi"
 
(Törőcsik Tamás, 2014. augusztus 4.)
 
"Kedves Gabi! Szeretném megköszönni Neked mindazt a lelkesedést, segítőkészséget, türelmet és elhivatottságot, amiből nap mint nap erőt meríthetünk és amivel egyre több (nyelv)tanuló életét könnyíted meg. Mindig élvezettel olvasom blogbejegyzéseidet (sokszor előbb, mint az e-mailjeimet:)), szorgalmasan letöltöm, tanulom a leckék szóösszetételeit és szívesen forgatom a kártyáidat. Kedves és ösztönző szavaiddal sok-sok ötletet és vidámságot lopsz be az életünkbe, köszönöm önzetlen segítségedet! Remélem, sikerült átadnom mindazt a sok pozitív érzést, amit a munkáddal kapcsolatosan érzek és – nem utolsó sorban – nagyon jól is esett leírni ezeket a gondolatokat, bár szóban biztosan kifejezőbb lett volna. Kívánom, hogy még nagyon sokáig tanulhassunk Tőled! Üdvözlettel: Mariann"
 
Hári Marianna, (2014. december 1.)

"Kedves Gabi! Elsők közt szeretném megosztani veletek az örömömet! …nagyon jól szurkoltatok, mert 76%-kal sikerült az üzleti B2 vizsgám! Gabi, Nem is tudom elmondani, hogy mekkora szerepe volt a sikeremben a tőled kapott tudásnak! Nagyon szépen köszönöm. Ez a bizonyítvány azért is jelent nekem sokat, (a diplomán, munkahelyi elvárások és gyerekeimnek való példamutatáson túl), mert egy 10 éves nyelvi kudarcélmény emlékét, és az abból fakadó szorongásomat törli el. Végül újra szerelembe estem az angollal, s ez a siker a te sikered is! "Mission completed. Keep up the good work! "  :-) Ragyogó napot kívánok! Meleg baráti üdvözlettel; Brigi"

Dobóné Süli Brigitta, (2015. június 5.)

"Életem nagy lehetősége, hogy Rád bukkantam a neten! Szándékosan írom így, bár szívesen írnék "ajándék" kifejezést, de tudom, hogy nem tehetem, hiszen minden, amit Tőled kaptam, csak akkor érhet majd valamit, ha használni és kamatoztatni kezdem. (Jelentem, elkezdtem.) De nemcsak angol nyelvtanulási technikákat adtál a kezembe, mint lehetőségeket. Emberileg is sokat kaptam Tőled, és ezt nagyon szépen köszönöm Neked!!!

A tanításokon, motiváló tanácsokon, az élet más területeire is átültethető értékes gondolatokon kívül, csodálatos dolog, felemelő érzés azt megtapasztalni, hogy valaki önzetlenül segít másoknak, ismeretlenül is. Én rögtön első éjszaka, amikor belecsöppentem az írásaid magával ragadó esőerdejébe (bocsánat, próbálok valami találó hasonlatot írni), annyira belelkesültem, hogy azonnal rendeltem is Tőled több hanganyagot, tanulókártya csomagot, majd egy kicsit kezdtem besokallni a hirtelen infóáradattól (amit csak egyre faltam), és mivel szerettem volna kicsit rendszerezni a fejemben, hogy akkor hogy is kéne nekikezdeni az újratervezésnek angolból; ezért gyorsan megvettem a Nulladik angolóra 2.0-t is.

Látom azt, hogy nagyon ügyesen csinálod az egészet, hibátlan menedzsmenttel és lendülettel, és gondolom, hogy valóban "szépen megélsz ebből" (ahogy Te is fogalmaztál valahol). Akár ezt is taníthatnád, ezt így kell csinálni, egyszer én is ilyen profi akarok lenni valamiben. DE emellett szabályosan megható az a nagyvonalúság és önzetlenség, hogy a pénzért "árult" anyagaid (tetemes) részét  ingyen elérhetővé teszed BÁRKI számára, nem beszélve az olyan weboldalak tömkelegéről, amik egyenként is KINCSET érnek, és Te lépten-nyomon ajánlod őket. Sőt, még tippeket is adsz, hogyan tud valaki magától előállítani a Tieidhez hasonló gyakorlatokat! Nem tudom kifejezni, mennyire felnézek Rád! Az út elejéről mondok Neked hálás köszönetet, és további sikereket, számtalan hálás nyelvtanulót, minden szépet kívánok Neked!!! Baráti üdvözlettel :) Stella"

Katona Stella, (2015. szeptember 1.)

"Kedves Gabi! Most már muszáj reagálnom a sok-sok érdekes, hasznos leveledre, tanácsodra. Soha nem szoktam rádióhallgatóként telefonálni, reagálni műsorokra, olvasóként hozzászólni témákhoz, de mivel már előadásodon is vettem részt, illetve vásároltam szókártyáidat, (azóta sikerült a nyelvvizsgám) kicsit közvetlenebb a kapcsolat, arról nem is beszélve, hogy mindig kapok Tőled levelet :), ami jó érzés. Megszerettem az angolt és ebben rendesen benne van a kezed – leveleid, tanácsaid, internetes oldalaid … :) … Szóval most írtam Neked, aminek röviden ennyi a mondandója: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! Klassz amit csinálsz! Minden jót! Szeretettel, tisztelettel és köszönettel: Judit."

Vincze Judit, (2015. szeptember 20.)

"Megszállottan tanulom és szívom magamba az angolt minden felől és így keveredtem a blogodra. Egyszerűen nem találok rá szavakat, annyira csodálatos. Bár nagyrészt kezdők-középhaladóknak szólnak a bejegyzések, annyira impresszívek, hogy én is nagy hálával olvasom, mintha bárcsak valaki elmondta volna ezeket nekem a kezdetek kezdetén. Már hetek óta olvasom rendszeresen és nem tudom megunni. :) Szerintem még én is be fogok fektetni a jövőben a tanulókártyákba!! Megfogtál! :) Gondolom rengeteg hasonló levelet kapsz, és lehet ezt sem olvasod majd, de hátha!! Köszönöm és gratulálok!"
 
Varga Kristóf (2016. január 26.)
Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!