Hogyan tanulhatsz meg angolul elfoglalt, időhiányos felnőttként tanulókártyákkal?

Milyen gyakori buktatókat kell elkerülnöd, amikor tanulókártyákkal tanulsz?

Mit hagytál ki eddig a tanulókártyákkal való tanulásból?

(Pedig ez az, ami pont a legtöbbet segít!)

 

Elfoglalt, rohanó felnőtteknek a tanulókártyák használata kötelező.

Mert rengeteg tanulási időt megspórolnak azzal, hogy kihasználhatod velük az üresjáratokat!

Plusz: a tanulókártyák 100%-ban személyre szabható angol tananyagok.

Semmi felesleges szókincs, vagy nyelvtan. Csak a lényeg, csak a TE tanulási célod.

 

A UCLA-n, KaliforniábanNem véletlen, hogy külföldi elit egyetemek egész sora ajánlja a tanulókártyákat, mint tanulási módszert!

Az Association for Psychological Science kutatócsoportja 10 különböző tanulási stratégia osztályozásakor a tanulókártyát a skála "magas hatékonyságú" végére tette.

A Stanford Egyetem a weboldalán tanácsokat ad a hallgatóinak, hogyan lehet még hatékonyabbá tenni a tanulókártyákat.

Idézet a Harvard Egyetem weboldaláról: "A tanulókártya olyan tanulási módszer, amely kiállta az idő próbáját." (I.J. Livingstone)

    

                   

Talán ismered a szókártyákat – de ezek az angolban sajnos NEM segítenek! Sőt!

Talán úgy tanulsz, hogy sorban fordítgatod a kártyákat. De ez NEM jó!

Talán tartasz pár pakli kártyát otthon, és időről-időre leveszed a polcról. De ezzel NEM használod ki az előnyeiket!

 

A Tanulókártya Tréning alatt megismered azt a tanulási módszert, amit az elit külföldi egyetemek professzorai olyan melegen ajánlanak, és pontosan úgy, ahogyan azt ajánlják – és mindezt kifejezetten elfoglalt, rohanó felnőttekre szabva.

 

Pár kérdés, amire a rövid meetupunkon választ kapsz:

 

Kérdések a nyelvtanulásrólHogyan lehet elkerülni az agyzsibbasztó, unalmas, és nem túl termékeny magolást? És helyette ügyes, aktív tanulási technikákkal gyorsan nyelvtudást építeni?

 

Kérdések a nyelvtanulásrólÉs hogyan készíts magadnak tanulókártyákat otthon, önállóan? Hogyan legyen SAJÁT, személyre szabott tananyagod?

 

Kérdések a nyelvtanulásrólHogyan tanulj együtt valakivel akkor is, ha nincs senki a környzetedben, aki veled tanulna? És hogyan legyen ez motiváló számodra?

 

Kérdések a nyelvtanulásrólHogyan tedd szokássá a tanulókártyákkal való tanulást? Mit tegyél, ha SEMMI KEDVED NINCS tanulni?

 

Kérdések a nyelvtanulásrólMit és hogyan tanulj, ha folyékonyabban akarsz beszélni, ha a nyelvtant akarod helyrerakni (SZÓBAN!), ha nyelvvizsgára készülsz, ha a munkahelyedre kell az angol, vagy ha csak beszélgetni akarsz angolul?

 

 

Kinek való a Tanulókártya Tréning?

 

Akkor érdemes ott lenned, ha…

  • …van már otthon angol tanulókártyád, de nem nagyon használod őket. Itt megtanulod a trükköket, amelyekkel ráveheted magad!
  • …már szemezel egy ideje az angol tanulókártyáinkkal, és kíváncsi is lennél rájuk szemtől-szemben is. Most megtudhatod, hogy neked melyik a legjobb. És ráadásul ha vásárolsz, akkor neked a tréning ingyenes volt.
  • …időhiányos, állandóan rohanó ember vagy, és számodra még a munka és magánélet között is nehéz zsonglőrködni, hát még angolt tanulni. Neked spéci eszközök kellenek: olyanok, amelyekkel egy-két szabad percet is ki lehet használni.
  • …már beleszerettél az angol tanulókártyákba, ismered az előnyeiket, és szeretnél készíteni magadnak otthon, önállóan sooookat – szótárfüzet helyett. Itt megmutatom, hogyan csináld személyre szabottan!

 

A cél tehát a tempós haladás az angollal,
de úgy, hogy közben meg is maradjon a tudás!

 

 

A tréning programja

 

Instant angol tanulókártyák

A tréning 3 különböző szempontból is kiokosít a tanulókártyákról: milyenek legyenek, mire jók, és hogyan használd őket a maximális tudásért és gyors tanulásért.

Rengeteg példát látsz majd a diákon, sőt, ott helyben, te is kipróbálhatod a módszereket, amiket tanultál!

A szünetben és a tréning után pedig felteheted a kérdéseidet is – ha beszélgetni akarsz a nyelvtanulás rövidebb útjairól, akkor ez egy ideális lehetőség rá!

 

 

1. Az OKOS tanulókártya 7 kevéssé ismert jellemzője

7 axióma, amit mindenképp be kell tartanod, ha otthon tanulókártyákat készítesz vagy interneten veszel + a tanulókártyák 3 hátránya, és ahogy ezek legyőzhetők

2. 9 nyelvtanulási cél, amire tökéletes megoldás a tanulókártya, és játékosan eredményes tanulási technikák a magolás unalma helyett

Mi mindenre megoldás a tanulókártya a nyelvtanulásban? És pontosan hogyan?

Az angol tanulókártya csomagjaink módszertani trükkjeinek bemutatása: sokadszor újrakezdőknek, nyelvvizsgára készülőknek, stabil alapokra vágyóknak, folyékony beszédre vágyóknak, könnyed angol társalgásra vágyóknak, sok nyelvtani hibával beszélőknek, munkahelyen e-mail és telefonos kommunikációt használóknak, a magas szintű szakértői-intellektuális körökben mozgóknak.

Mutatok neked olyan tanulási technikákat is, amely kreatívabb, izgalmasabb, mint a kártyáról-kártyára való haladás és fordítgatással való tanulás, és amelyek ráadásul eredményesebbek is!

 

A szünetben, és a tréning után: kedvezményes  Instant angol tanulókártya vásár, kötetlen beszélgetés, tapasztalatcsere, személyes tanácsadás.

 

Ne rohanj el a tréning után, maradj még egy picit, beszélgessünk!

 

És már csak pár konkrétum hiányzik, mutatom őket!

 

 

Helyszín, időpont és belépődíj

 

Tanulókártya tréningHelyszín: Kinnarps Ház, Jarl Konferenciaterem, 1133 Budapest, Váci út 92

Időpont:

2018. február 10, szombat 9.30-13.30

Belépődíj: 2990 Ft – amelyet visszakapsz a helyszínen és online levásárolható kuponokban.

Limit: 50 fő.

Gyorsan csapj le egy helyre, töltsd ki még most a jelentkezési lapot!

 

Töltsd ki gyorsan a jelentkezési lapot!

 

 

Jelentkezési lap

 

A JELENTKEZÉS ZÁRVA!

 

Mi történik a jelentkezés után?

1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal. Ha nem kapnád meg, Gmail esetén ellenőrizd a Promóciók mappát! Ha ott sem leled, bátran hívd Dettit itt: 06-1-220-4451, vagy írj neki az info@angolnyelvtanitas.hu címre!

2. A befizetésed beérkezését szintén e-mailben jelezzük vissza, így VÉGLEGES a jelentkezésed. Az értesítő e-mailben benne lesz az átutalásodról kiállított számla is.

3. Pénteken kapsz egy utolsó információs e-mailt minden tudnivalóval. És szombaton egy üdítő, és laza tanulással egybekötött napunk lesz!

 

 

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!