Vélemények a Nulladik angolóráról

 

Az SOS Angol Gyorssegély résztvevők üzenetei

 

Mit üzennek Neked a Nulladik angolóra tréning résztvevői?

 

A Nulladik angolóra egész napos nyelvtanulási tréning végén megkértem a résztvevőket, hogy írják le, hogy tetszett a tréning, és pontosan mi tetszett nekik a leginkább.

 

Íme, pár üzenet:

 

1. Nagyon tetszett, rengeteget tanultam belőle. Új lendülettel térek haza, már teljesen elvesztettem a motivációmat, de ez nagyon sokat segített. Úgy érzem, a tanult technikákkal sikerül majd a gátlásaimat leküzdeni. Gabi nagyon jó előadó! Magával ragadó természetességének köszönhetően gyorsan ment az idő. Köszönöm a lehetőséget, sok ismerősömnek fogom ajánlani. (Orbán Zsuzsanna)

2. Nagyon összeszedett volt, jól jegyzetelhető és jó érthető. Tetszett, hogy mindent példákkal illusztrált Gabi, ami jól megmozgatta a képzeletet és így könnyen megjegyezhetők. Tetszett az óra hangulata, vidám és kötetlen volt. Nagyon pozitív, hogy olyan konkrét weboldalak elérhetőségét is kaptunk, ahonnan letölthetők cikkek, hanganyagok.  (Dr. Jantner Rozália)

3. Nagyon sok jó ötlet elhangzott. Az én nyelvtanulási problémáim is szóba kerültek (nem tudok megszólalni) Már holnap elkezdem a gyakorlást a feladatok első lépésétől kezdve. Emészthető a mennyiség, élvezetes előadás volt. (Zsoldos Renáta)

4. Hasznos és gyakorlatban is hasznosítható. A saját gondolataim fogalmazódtak meg sok esetben. Ismét neki fogok a tanulásnak. (Geró Kata)

5. Nagyon hasznos volt számomra, sok gyakorlatban jól hasznosítható ötletet kaptam. Önbizalom erősítő a tanulásomat valóban segítő „tanfolyam” , előadás volt. Köszönöm! (Papp Klára Katalin)

6. Nagyon sok okos, jó technikákat hallottam, amelyeket rögtön elkezdek majd alkalmazni. Talán ami a legjobban tetszett, az a szövegegyszerűsítés, a belső monológ használata. Úgy érzem nagyon hasznosan telt a napom. Fogom ajánlani másoknak is. (Bedő Ágnes)

7. Nagyon jó ötleteket, technikákat kaptam, amikből sokat tudok hasznosítani. Jó, hogy apró változtatásokkal is sokat tudok tenni a fejlődésemért. (Kolozsváry Tímea)

8. Hatékony technikák bemutatása. Az előadó: lelkes, ösztönző, tanító! Az elsajátított technikákkal jobban tudok majd összetett mondatokat megtanulni. Nagyon tetszenek a tanulókártyák! Köszönöm, hogy itt lehettem. Tisztelettel: Kolozsváry Krisztián

9. Hallottam egy-két tippet, melyet nem csak nyelvtanulásban, hanem az élet más területén is lehet használni. Köszönöm. (Neszmélyi Zsolt)

10. A gyakorlatiassága tetszik, az életszagú szituációk, a tipikus helyzetek. Rólam szól. A példák szemléletesek, életszerűek, lehet követni őket. Már többször voltam Gabi előadásán, jó itt lenni, szívesen olvasgatom a hírleveleket, a honlapot… A tanulókártyákból már sokfélét vettem, szeretem őket használni. Magam is gyártok. Köszönöm. (Daróci Lajosné)

11. Összességében nagyon tetszett a tréning. Nem emelnék ki semmit, sok jó ötletet kaptam és egy kis „löketet” az angol tanuláshoz. Köszönet Gabinak! (Cser Mária)

12. Tetszett! Nagyon praktikusnak éreztem az elmondottakat. Éreztem a tapasztalatot az előadás mögött. Nem utolsó sorban humorosnak találtam. Ajánlom másoknak is a legközelebbit. (Adamkó Ferenc)

13. Kedvesen, kötetlenül, nem rátukmálósan sok-sok hasznos tanulási módszert hallottam. Úgy érzem tele vagyok önbizalommal és meg tudok birkózni az angol rejtelmeivel. (Adamkó Ferencné)

14. Jól felépített, világos előadás volt. Rendszeresen olvasom a hírleveleket, illetve olvasom a weboldalt, ezért sok tipp számomra már ismert volt… ennek ellenére élveztem. (Revoly Angéla)

15. Szépen összeszedett felépített, előadás volt. Sok hasznos dolgot/tanácsot hallottam, sok feldolgozható történeten keresztül. Szuper volt minden! (Máté-Sági Krisztina)

16. Nagyon tetszett. Sok hasznos ötletet kaptam. Pl: Biztos kipróbálom a turisták leszólítását. :) (Vígh Hajnalka)

17. Már voltam az előzőn, ez összeszedettebb volt, jobb volt :) (Éltető Anna)

18. Gabi közvetlensége. Nem titkolózik, azt is közkinccsé teszi, amikhez ingyenesen lehet hozzájutni, tehát nem csak az üzletről szól a konferencia. Már voltam tavaly is egy konferenciáján, mégsem éreztem azt, hogy hallottam ismétléseket. Nem tudom, mi tetszett benne a legjobban, mert minden, amiről beszélt Gabi a legjobb kategóriába tartozik. Másik: A teljesen kezdőnek ugyanúgy jó, mint a haladónak, mint a többi nyelven tudónak, mert egyetemes tudást ad. (Bodrog Beáta)

19. Nagyon hasznosnak találtam, Gabi rendkívül jó előadó, s nagyon összefogott volt az előadás anyaga. Örülök, hogy személyesen is megismerkedhettünk. (Aradi Csilla)

20. Ezeknek a nyelvtanulási „trükköknek” a segítségével, amit ma itt hallottunk, sokkal könnyebben tanulom majd az angolt. Köszönöm. (Neuberger Frigyesné Márti)

21. Nagyon hasznosnak találtam a tippek többségét, biztos vagyok benne, hogy sokat fogok használni közülük. Nagyon örülök, hogy több mítoszt is szertefoszlatott Gabi, amik közül néhány engem is akadályozott eddig. Nagyon-nagyon örülök, hogy számos hasznos weboldal címét és alkalmazást is feljegyezhettem, mint pl: az ingyenesen letölthető hanganyagok és a hozzájuk tartozó átiratok elérhetősége. (Tóth Marianna)

22. A Nulladik Angolórát láttam már DVD-n, de éreztem, hogy a személyes előadásod sokat adhat a tartalomhoz. Nem csalódtam :) Most is, mint a múltkori tanfolyamon/előadáson (Sikeres Tanulás 2.0) nem csak magam, hanem pont a férjem kapcsán volt egy óriási „AHA” élményem. Nála szorgalmasabb tanítványt tanár nem kívánhat magának, borzalmasan elszánt mégsem jut közelebb a kommunikatív angol nyelvtudás elsajátításához (pedig már 13 éve tanulja) Most megértettem, hogy miért –szerinte ő, soha nem fog úgy tudni… soha nem fog beszélni… szeretem ezeket az „AHA” élményeidet, amit adsz. Több jegyzetem született a füzetem hátuljába a gyermekemmel való foglalkozáshoz a szakdolgozatomhoz. Nem csak a témával szoros összefüggésben, de gondolatokról, amik az előadásod során/okán pattantak ki a fejemből. Köszönet értük! Kedvelem az előadási stílusodat, ahogy felépíted minden egyes témádat, hogy teleszövöd tapasztalataiddal, személyes élményeiddel. Köszönöm szépen a mai napot! (Bajmóciné Gerencsér Ildikó)

23. Már a Nulladik Angolóra 1. verzióját is ismertem DVD-ről, tehát voltak dolgok, amelyeket már hallottam. Tudtam, hogy jó lesz, de felülmúlta a várakozásaimat. Egyrészt az az energia, ami Gabiból árad, az a lelkesedés ragadós és ösztönző, és mindig jó, ha kap egy újabb adagot az ember. Másrészt hallottam most újabb gyakorlati technikákat, amiket eddig próbáltam háttérbe szorítani, halogatni de rájöttem,hogy nem lehet. Tényleg úgy gondolom, hogy e nélkül a tudásanyag nélkül nagyon megnehezíti az ember a saját kapcsolatát a nyelvvel és a nyelvtanulással. Általános iskolában is ezzel az anyaggal kezdeném a nyelvtanítást, biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb lehetne a hatékonysága az óráknak is és jobb hangulatú lehetne. Én Gabinak köszönhetem, hogy megszerettem a tanulást, és ezáltal feloldódtam a nyelvtanulásban és már avval nincs problémám, hogy bármilyen helyzetben megszólaljak angolul. Egy hónap múlva pedig le fogom tenni az angol nyelvvizsgámat, ami mindig mumus volt számomra. ( Ludasi Adrienne)

24. Jól és logikusan felépített előadás volt, rengeteg hasznos tippel. Fontos, hogy ezek mind a gyakorlatban jól használható tippek, technikák voltak! Nyelvtanárként sok ismert dolgot is hallottam, de ettől függetlenül nagyon élveztem a mai napot. Minden nyelvi kurzust ilyen „Nulladik órával” kellene kezdeni (kezdenünk). Mivel nemcsak tanítok, hanem egyúttal magam is nyelvtanuló vagyok, az itt hallott technikákkal és a megvásárolt tanulókártyákkal remélem, sikerül magam az angoltanulásra motiválni. Úgyhogy belevetem magam, így sokkal élvezetesebb lesz :) (Novák Judit)

25. Gabi természetessége, a stílusa, a hitelessége. A lusta Zoli története, aki utálta a nyelvtant. Én szeretem a macskám, természetese pozitív mondattal írom végig az angolt… Weboldal nevek közzététele. A pozitív attitűd kihangsúlyozása. Minden a hozzáálláson múlik, én döntöm el, hogyan teszem élménnyé a tudásom. (Harkai Katalin)

26. Köszönöm a technikákat, a német tanuláshoz is fogom tudni használni. (Ancsa-Molnár Dóra)

27. Hasznos tanácsokat kaptam a lustaságom, motiváltságom legyőzésére. Ezen túl jobban osztom be az időmet, és konkrétabb motiváló célokat tűzök ki, és a hasznos eszközökkel be is teljesítem. (Szabó László)

28. Nekem nagyon tetszett ez az előadás, rengeteg hasznos tippet, trükköt, technikát mutatott nekem Gabi, aki szerintem fantasztikus előadó. Rávilágított arra, hogy az üresjárataimat jobban ki kellene használnom, hiszen hasznosabban is tölthetem az időmet, így is tudnék fejlődni, új ismereteket elsajátítani, ahelyett, hogy csak bámulnék ki a fejemből. Nagyon örülök, hogy itt lehettem, és részt vehettem ezen az előadáson. Fantasztikus nap volt, a hallott technikákat, trükköket pedig bármilyen nyelvre tudom majd alkalmazni és használni fogom a nyelvtanulási technikákat. Nagyon köszönök mindent! Üdvözlettel: Lévai Eszter

29. Több fórumon és blogon olvastam már nyelvtanulási módszerekről. Nagyon hasznos volt az internetes ajánlások a hangoskönyvekről. A legjobban a beszéd fokozatai rész tetszett. Illetve jó volt több technikát megismerni egy-egy készség fejlesztésével. (Vicze Gabriella)

30. A technikák közül az, hogyan tudom felosztani a megtanulandót, valamint az, hogy „üresjáratokban” is tanuljak. (Már látom magam, ahogy mosogatás közben MP3-as podcast-okat hallgatok és „beszélek) :) Sok jó ötlet, szemléletes példákkal. (Váci Szilvia)

31. Tetszett az előadás! Sok hasznos dolgot hallottam, amit később alkalmazni fogok!  Köszönöm szépen! (Markovics Tünde)

32. Pofonegyszerű, hasznos tanácsokat gyűjtött össze. Metaxa-gyömbér technika tesztik, de személyre szabnám. :) Bátorító volt, hogy megtanultam nem kell félnem ha az IQ-m 50-nel csökken. (Dr. Czermann Imre)

33. Nagyon összefogott, jól jegyzetelhető és emészthető. Abszolút gyakorlatias. (Ecker Gabriella)

34. Nagyon hasznos információkhoz jutottam. Most úgy érzem, sokkal hatékonyabban tudok ezek után nyelvet tanulni. Nagyobb bátorságot érzek magamban a megszólaláshoz is. Biztosan eljövök legközelebb is. Köszönöm! (Máténé Suhajda Andrea)

35. Nagyon gyakorlatias, azonnal használható tanácsokat kaptam. Nem csak az angol nyelv tanulásában hasznos, bármilyen más nyelv tanulásánál is. Ez a tudás nem hozzáférhető iskolában, pedig életbevágóan fontos lenne ezzel kezdeni! A rendszerezett, átlátható tudásanyag, ami önbizalmat ad. (Kubovics Zita)

36. Gabi fantasztikus előadó. Nagyon sok nyelvtanulási módszerrel ismertetett meg bennünket. Mindenkinek csaj ajánlani tudom, mert mind jól alkalmazható a gyakorlatban. Alig várom, hogy kipróbáljam őket. (Petőné Fekete Zsuzsanna)

37. Jó volt, gyakorló nyelvtanárként választ kaptam arra, hogy sok esetben mi az, amit a tanítás során esetleg nem jól csinálok. A sok hasznos ötletet összegyűjtöttem és alkalmazni fogom a tanításom során. (Gyökösné Gazsó Enikő)

38. Igen hasznos volt. Sok jó ötlet hangzott el, ami segíthet a nyelvtanulás során. (Gréczi Piroska)

39. Nagyon hasznos volt a mai nap, bátorító, ösztönző és a megvásárolható anyagok+az internetes elérhetőségek is nagy segítséget nyújtanak! Köszönjük! (Jankulár Margit)

40. Nagyon hasznos volt a mai nap. Sok olyan gondolat hangzott el, amit a tanácsadói munkám során is tudom kamatoztatni. Nagyon tetszett, hogy a nyelvtanuláson kívül is használható önmenedzselési tippek is szerepeltek. Gabi nagyon kedves és szimpatikus volt. (Lőrinczi Katalin)

41. Tetszik, hogy gyakorlati tanácsokat kaptam. A napjaimba beillesztem a reggeli és esti 10 percet. Most értettem meg az erejét ennek. Saját tanulókártyákat fogok készíteni. Sokkal jobbnak tartom, mint a telefonba vagy füzetbe jegyzetelni, utána játékosan lehet gyakorolni, ismételni a kártyákkal. Örülök, hogy itt lehettem. Köszönöm. ui: Nagyon tetszett Gabi pozitív, mosolygós hozzáállása egész nap. Őszinte segítőkészsége. (Horváth Éva)

42. Jól felépített előadás volt. Sok hasznos ismerettel. ELGONDOLKODTATÓ! (Forján Mátyás)

43. A legjobban a gyakorlati tippek tetszettek, amiket Gabi példákkal illusztrált. Sok trükköt hallottam, ami inspirált és már ha hallottam is máshol , megerősített. Szünetben sok kezdő nézővel beszéltem, akiknek a motiváció hiánya a legnagyobb problémája. Gabi ebben sokat segített, hogy hogyan találhatunk ilyet. Köszönjük! :) (Móricz Krisztina)

44. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam az angol tanuláshoz. Újra megfogalmazódott bennem, hogy a félelmeket kell legyőzni és menni fog. Köszönet a szép napért! (Nádas Judit)

45. Az előadó (Gabi) előadásmódja, lelkesedése. Az, hogy teljesen szinte „közönséges” tippeket felsorakoztatva hívja fel a figyelmet a sikeres tanulás lehetőségére. Sok „AHA” jutott ma el hozzám, amit megpróbálok majd alkalmazni a tanulási módszeremet napi rutinomba beilleszteni. Továbbá nagyon ötletnek és praktikusnak tartom a tanulókártyákat is, melyek segítségével valamint Gabi tippjeivel újult erővel látok neki/folytatom az üzleti nyelvvizsgámra való felkészülést. (Csabankó Mónika)

46. Jó volt a Nulladik óra, legjobban tetszett, hogy megerősítést kaptam, hogy a nyelvet még rosszul is jobb tanulni, mint egyáltalán nem. (Tomkó Sarolta)

47. Legjobban tetszett, az ideális angol tanulási terv, mely jó motivációt adhat. (Bodó János Károly)

48. Nagyon tetszett az előadásmód, maga az előadás is. Nem vagyok perfect angolos, az iskolában írásban megy, de ha szóban kell beszélnem, az nagyon nehezen megy. A tippeket igyekszem használni, remélem segít is majd. Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem! Szeretettel: Székely Zoé

49. Hasznos, dinamikus, könnyen érthető. Több jó ötletet kaptam az angol tanulásommal kapcsolatban. (Varga Istvánné)

50. Nagyon jó volt, sok jó tippet kaptam, nagyon motiváló előadások voltak. Nagyon tetszett, sok hasznos tipp, jó ötletek. Pl: – szavak helyett szókapcsolatokat tanulni ;az egynyelvű szótár a legjobb; tedd a nyelvtant a való életbe; hogyan hallgassunk szöveget (halandzsa beszéd, értelmezés –az angolok a lényeget hangsúlyozzák!); mikor és mennyit tanuljak (reggel és este lefekvés előtt/ébredés után, és a holdidőkben); 5-15 perceket és utána ne intellektuális dolgot csinálj;meghatározni a célt! Ez legyen nagyon motiváló! Ne félj megszólalni! Egyszerűsíts! Érteni akarnak, nem javítani! (Sugár Erika)

51. Szerintem nagyon érdekes volt az előadás. Sok érdekes téma volt benne, és sok technikát tanulhattunk meg az angol nyelvtanulásra. (Rétei Judit)

52. Nagyon hasznos ismereteket hallottunk a tanulási folyamatokról, remek előadás volt. Legjobban a konkrét hasznosítható tanácsok tetszettek (pl: tanulási időbeosztás, élményhez kötés, stb.) Köszönöm az új ismereteket! (Nagy Lajos András)

53. Nekem, mint az egyik legidősebb résztvevőnek az egész nap nagyon tetszett, tartalmas volt, sokat tanultam az autodidakta technikám megvalósítására. Legfőképp a beszédfokozatai előadás rész tetszett. (Lázár György)

54. Nagyon szuper volt. A legjobban az tetszett, hogy nagyon sok tippet hallhattunk. Köztük, olyan is, amiket egytől –egyig lehet alkalmazni. A lényeg, hogy még én is tudom alkalmazni. :) Köszönöm Gabi ezt a sok hasznos információt! :) (Jancsó Boglárka)

55. Nagyon hasznosnak tartom. A legjobban a különböző módszerek ismertetése tetszett. Különösen hasznos, hogy nemcsak az angoltanulásra érvényes, hanem egyéb más ismeretek elsajátítására is. (Nagy Lajos Andrásné)

56. Kedves Gabriella! Nekem nagyon tetszett az előadás és örülök, hogy eljöttem és részese lehettem a mai napnak általad :) Különösen tetszett a sok tanulással kapcsolatos ötlet, a pozitív hozzáállás és a motiváció megteremtésének fontossága. Örülök, mert sok hasznos információt kaptam az angol, de minden más nyelv tanulásával kapcsolatban. És tudom, hogy nagyon sok mindent tudok és fogok is hasznosítani az itt elhangzottakból. Köszönöm :) További szép napot! (Lanszki Donát)

57. A hasznos információk, a lendületes előadás, a lelkes társaság, a játék. A segítők lelkes ajánlása és segítő tanácsai a könyvek tengerében való eligazodásban. Lelkesítő volt és motiváló :) (Gali Irén)

58. Kitűnő eladás volt, sok hasznos információval. Köszönöm mindenkinek, hogy itt lehettem. (Bakonyi Katalin)

59. Nekem az tetszett, hogy tudtam újat mondani (interferencia, részletekre bontás, belső monológ tételes felsorolása). Nagyon élveztem az egész napot (előadást) (Bakonyi Dezső)

60. Nyelvvizsgára készülök, és kevés önbizalommal érkeztem. Úgy érzem, hogy most már bele merek vágni. Sok tanulási hibámra ráismertem és sok mindenben megerősítést kaptam és többek között a felkészítő anyagok is nagyon nagy segítségemre lesznek. (Rácz Mariann)

61. Sok módszert, technikát hallottam, ami nagyrészt újdonság volt, így remélem segíteni fog az angoltanulásban. Ez a módszer-szemlélet tetszett benne a legjobban, szívesen hallgattam volna még sokkal többet is belőlük. (Vogel Nóra)

62. Nagyon tetszett, nagyon sokat tanultam belőle velem kapcsolatban is. Minden szinte rám is illik. (Metzger Lajos)

63. Először is kedvet kaptam egy angoltanfolyamra, amit már ezekkel az útmutatókkal és a tanulókártyákkal képzelek el. Egy nagyon színes előadást láttam, és hallottam sok hasznos tanácsokkal, információkkal. Köszönöm. (Metzger Kinga)

64. Jó ötlet, kifejezetten hasznos volt. Elképzelésem lett arról, hogyan kezdjem újra a tanulást, bízva abban, hogy ezúttal tovább jutok mint eddig bármikor. (Váradiné Fentor Ibolya)

65. Az előadásmód tetszett a legjobban. Informatív, szórakoztató volt. Nagyon tetszenek és érdemesnek találtam/találom ezeket a módszereket! Köszönöm, hogy itt lehettem :) (Keszei Dorottya)

66. Örülök, hogy itt lehettem. Sok érdekes tippet hallottam, melyet hasznosítani fogok mind a tanítás mind a saját nyelvi szintem emelése érdekében. Tetszett a baráti, közvetlen hangvétel, az életből vett példák, sztorik. A kivetítőn megjelent képek, szövegek nagyban segítették a megértést és a jegyzetelést.  (Ónodiné Pető Mária (+1 résztvevő))

67. Nagyon kellemes, hasznos nap volt! Sok ötletet, technikát kaptunk, és ami a legjobban tetszett, hogy olyanokat is amelyeket nemcsak az angol nyelvtanulásához lehet hasznosítani! Gabi köszönöm! (Ordasi Katalin)

68. A „mit” megvolt (angolt tanulni), itt megkaptam a „hogyant” (Kovácsné Soós Piroska)

69. Ami tetzsett: a praktikus tanácsok, a sztorijaid, a közvetlenséged, a „majmolás” technika. (Szűcs Mária)

70. Nagyon tetszett, mind az előadásmód, mind az előadás. Tetszett az előadó közvetlensége és lelkesedése. Sokat tanultam a tippekből és csak remélem, hogy használom is majd őket. Nagy ötlet volt ez az egész „Nulladik angol” projekt. Gratulálok és köszönöm. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és fogom is. (Orbán Adél)

71. Köszönöm az előadást. Helyenként az egyetem ahova járok (BIE- levelező) gondolatköre köszönt vissza, ami igen érdekessé tette, és észre sem vettem, hogy milyen hosszú idő telt el. (Csak a hátamon éreztem, hogy sokat ültem.) Gratulálok, és további sikereket kívánok Gabriellának és a csapatnak! Tisztelettel, köszönettel! (Csavajda Szilvia)

 

Nos? Elég ennyi rábeszélés? :)

 

Vidd haza dobozban a Nulladik angolórát! >>

 

 

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!

Oldalunk sütiket (cookie) használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát! További információ

Az Uniós törvényeknek megfelelően felhívjuk figyelmedet arra, hogy weboldalunk sütiket (cookie) használ. Ezek veszélytelen fájlok, melyekre a felhasználóbarátabb böngészés miatt van szükség. A sütiket letilthatod böngésződ beállításaiban. Az "Engedélyezem" gombra való kattintással elfogadod a sütik használatát.

Bezárás