Vélemények az SOS Angol Gyorssegély tréningről

Az SOS Angol Gyorssegély résztvevők üzeneteiMit üzennek Neked az SOS Angol Gyorssegély tréning eddigi résztvevői?

Az SOS Angol Gyorssegély tréning végén mindig megkérem a résztvevőket, hogy írják le, mi is ez a tréning, és miért éri meg eljönni.

 

Olvass bele pár üzenetbe!

 

1. Lényegre törő, mégis részletes segítséget kaptam, hogyan tanulhatok eredményesen. Sok újdonságot hallottam, amely újra meghozta a kedvem az angoltanuláshoz. Személyre szabottan alkalmazható technikák és tippek segítenek, hogy valóban tudjuk alkalmazni mindazt, amit megtanultunk. (Lónárt Adrienn)

2. Bánhatják!! [hogy nem jöttek el] Mert tanulságos. Jól összefogott módszertan. (Kiss Tamás)

3. Mindenképp érdemes részt venni azoknak, akik használható, forradalmi újításra vágynak a nyelvtanulás témájában. Élvezetes volt hallani a jobbnál jobb tippeket, amikkel „játszva tanulhat az ember” és ami nagyon fontos- a napi rutinja részeként! :) (Horváth Mónika)

4. Nagyon sokat veszítettek, fantasztikus, ötletes tippeket hallottam. Könnyen alkalmazható, gyakorlatias és rendkívül hasznos mind a 8 tipp. A segédanyagok jól kidolgozottak, könnyen használhatóak. Mindenképp megéri eljönni, aki nem teszi, megérdemli :) (Molnár Orsolya)

5. Kedvet kaptam :) Nem tűnik lehetetlennek, hogy végre meg is merjek szólalni. (Tamássy Márta)

6. Mert egyszerű és használható módszert fognak hallani abszolút színes, életszerű előadásban. Sok hasznos tanácsot is kapnak, ami segít a nehézségek leküzdésében. (Andóné Kelemen Marianna)

7. Miért gyere el? Mert rendszerben látsz tippeket és mindre élő példát is kapsz. Sőt, itt rögtön feladatokat is! És így sokkal érthetőbbé, kézzel foghatóvá válnak ezek a módszerek.(Kis Barbara)

8. Köszönöm az élményt! Olyan dolgokra világítottál rá, amiket hébe-hóba tudat alatt talán alkalmaztam is, de biztos, hogy sosem irányítottam. Ezeket a technikákat ki fogom próbálni, igyekszem alkalmazni, és bízom benne, hogy mielőbb elhagyhatom az „örök újrakezdő” jelzőt. :) Abszolút pozitív élmény volt számomra! (Török Angéla)

9. Nagyon tetszett az előadás! Ez a Nő nem „csak” egy ember, aki beszél angolul, hanem amit tanít, a mögött valódi érték és teljesítmény van. Bőven többet kaptam, mint amit vártam. (Kuris Péter)

10. Volt sok „Aha” érzés. Igen, itt rontottam el, ezért és ezért ment el a kedvem a nyelvtanulástól! Itt olyan használható technikákat tudtam meg, ami a mindennapi életbe beépíthető. (Kolozsváry Tímea)

11. Nagyon hasznos, a mindennapi életben alkalmazható technikákról hallhatsz. Akár új, akár évtizedek óta vagy nyelvtanuló, a lehetetlenség képzetét ez az előadás teljes mértékben eloszlatja. (Kiss Ágnes Katalin)

12. Én tényleg kipróbáltam a gyakorlatban ezeket a tippeket, és egy amerikai családanya, aki angol társalgási klubbot vezetett, azt mondta, hogy én jól beszélek angolul. Pedig attól féltem, alig érti, hogy mit mondok.  :)  (Gerinczy Veronika)

13. Ne hagyják ki a következő alkalmat! Azért jöjjenek el a következőre, mert itt valóban hasznosítható, bevált módszereket tanulhatunk. Érthetően, példákkal elmagyarázva, ezáltal még könnyebben be tudjuk építeni a tanulásunkba. (Udvardi Gabriella)

14. Gabi módszerei bárhol, bármikor, bárki számára alkalmazhatóak. Van, ami annyira magától értetődő és sokak által eddig is ismert volt, de ha egy hozzáértő, kedves szakértőtől halljuk, jobban elhisszük. (Joszkin Daniella)

15. Mert nagyon hasznos, szórakoztató és értékes dolgok hangzottak el. (Pásztor Tímea)

16. „Sok kicsi sokra megy” vagyis: sok apró tippel nagy haladást lehet elérni. (Geiger-Uzonyi Márta)

17. Bárki kaphat új ötleteket, hasznos tippet, valamivel mindenképp gazdagon távozik. (Brusznyiczki Zita)

18. Mindenképpen jöjjenek el. Köszönöm a sok hasznos és megszívlelendő tanácsot. (Molnár Emese)

19. Mindig lehet újat tanulni, és kell is. Érdemes volt felkelni ezért. Köszi!  (Illyés Dezső)

20. Tanulhatnak érdekes tanulási módszereket, amik a későbbiekben hasznosak lehetnek. Érdemes eljönni, biztosan hallhatnak jó néhány újdonságot, és rávilágít az eddig használt rossz módszerekre is. (Orosz Tamás)

21. Azért jöjjenek el a következő tréningre, hogy segítsenek magukon ezen technikák megismerésével, és elsajátításával. Ezek által könnyebbé tehetik maguknak a nyelvtanulás rögös útját. (Lantos Katalin)

22. Mert a technikák alkalmazásával sok időt és energiát takaríthatnak meg az angol (vagy bármely más nyelv) tanulása során. (Elekes Enikő)

23. Mert hasznos technikákat tanulhattunk, és bátorítást kaptunk a nyelvtanulás napi küzdelmeihez. Átfogó volt, és felvillantotta a további lehetőségeket. Sok tanácsot kaptunk, és látszik Gabi óriási tapasztalata. Nagyon fontos, hogy sose hagyjuk abba, nagyon optimistán látja a világot. Szellemi frissességre inspiráltál. Nagyon köszönöm. (Galambosi Péter)

24. Ha gyerekeid vannak, náluk is hasznosíthatod a technikákat, és így remélhetőleg nekik nem 30-40 éves korukban kell majd a fejüket törni a megfelelő nyelvtanulási módszer elsajátításán. (Bőhm Alíz)

25. Motivációt ad, rengeteg ötletet, ha megálltál, és úgy érzed, kell egy kis bíztatás a folytatáshoz. Sok-sok apró és nem is apró ötlet a fejlődéshez és a kitartás erősítéséhez. (Érsek Lajosné)

26. Minden kérdésre választ kaptam, ami a nyelvtanulásom alkalmával felmerült bennem. Nagyon hasznos volt számomra. Köszönöm. (Horváth János)

27. Mert később az itt megtanult technikák segítségével gyorsabban fognak haladni a nyelvtanulás „útján”. (És javítanunk kell a magyarok nyelvtudásáról szóló statisztikát!!!) Legyünk élen az idegen nyelvet beszélők között. (Bozzay Ágnes)

28. Gabi kimondja és a „szemedbe vágja” azokat a problémákat, amelyekkel az átlag nyelvtanuló naponta találkozik. Ha máshol nem, itt biztosan olyan „bánásmódban” részesülsz, hogy a napi problémáidra megoldást kapsz. Innentől kezdve viszont nincs mese, nincs több kifogás, igenis lehet tanulni munka és család mellett, Gabi bebizonyítja. (Ambrus  Natália)

29. Ha praktikus ötleteket szeretnének kapni a tanuláshoz, hogy ne csak szenvedés legyen a nyelvtanulás jöjjenek el. Olyan segítséget kapnak, mely technikákból mindenki találhat számára legjobban testhezállót. (Hirtné Giber Ildikó)

30. Hasznos ötleteket lehet kapni, hogyan tanulhassuk jobban az angol nyelvet, sőt más nyelveket is. Érdekes az előadás, és az összes kérdésedet meg is válaszolják. (Hirt János)

31. Mert nem bizonyos, hogy hallotta az összes nyelvtanulási tippet, amit itt előadtál. Másrészt, ha hallotta is [ezeket a tanulási tippeket], itt jól összeszedve, példákkal illusztrálva elég szemléletesen megtanulhatja. Jól hasznosíthatóak a módszerek. (Kállai Ilona)

32. Hallottam jó néhány olyan (nyelv)tanulási tippet,  amelyet az utóbbi időben én is elkezdtem ösztönösen alkalmazni, DE ez a tréning megerősített abban, hogy jók ezek a módszerek. Illetve hallottam olyan tippet is, amit elkezdek alkalmazni, mert valóban hasznosnak tűnik. Ergo: megéri, nekem tetszett, és hasznosnak találtam! :) (Palkó Szilvia)

33. Nagyon tetszett az is, hogy a pszichológiai kísérletek eredményeit közölted, alátámasztva az egyes technikák hatékonyságát. (Veszprémi Tamás)

34. Mit kaptam? Lehetőséget és tudást a lustaság leküzdésére, mert nyilvánvalóan a rossz tanulási szokások, a sikertelenség okozták az állandó újrakezdést. (Vas Sándor)

35. Az említett technikák nagyon hasznosak voltak. Már alig várom, hogy kipróbálhassak néhányat. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik hozzám hasonlóan fejlődni szeretne. Az előadás nagyon tetszett, rengeteg példával illusztrálva a mondanivalót. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a jó hangulatú néhány órán! (Szövérfy Katalin)

36. Azok, akik alapfokú és középfokú szinten szeretnének beszélni, mindenképpen megéri, hogy gyorsabban elérjék a kívánt szintet. Hasznos tippeket és ötleteket kaptam. (Gulyás Zsuzsanna)

37. A következő szalonnasütésnél nagyszerű hasznát vesszük majd az írásbeli nyelvtant gyakoroltató könyveimnek. :) Gyere el és megérted, hogy eddig miért nem sikerült elsajátítanod a nyelvet, hiába gyakoroltál hetente több órát! Sőt, azt is, hogy hogyan tanulhatsz hatékonyan. (Répásné Babucs Hajnalka)

38. Legötletesebb és hatékonyabb technikának a „pillanatragasztó” technikát tartom, a többi technikát használom, a jövőben ezt is be fogom építeni a nyelvtanulásomba. (Maczkó Krisztina)

39. Megerősített abban, amit jól csináltam eddig, s további „útbaigazító táblákat” kaptam a jó irányhoz, ha célom a használható angol nyelvtudás. (Vizi Anikó)

40. Önbizalmat :),hogy képes vagyok, leszek megtanulni angolul (tudok kommunikálni), remek technikák, biztosan fogom alkalmazni. Érthető, jó előadás. (Kiss Katalin)

41. Lendületet kapnak, hogy meg lehet tanulni még így felnőtt fejjel is, és nincsenek egyedül. Nem kell a könyvek, szótárak felett üldögélni órákon keresztül, mégis meglesz a nyelvvizsgám. Már csak rajtam múlik. A technikák már megvannak. (Baranyi Orsolya)

42. Jó hangulatban, jó társaságban töltheted el a szombat délelőttöd. Olyan hasznos tanácsokat kaphatsz, amivel az elpazarolt idődet értékessé teheted és nem mellesleg még angolt is tanulsz, annak ellenére, hogy rohanó életünknek köszönhetően úgy gondolják nincs rá idejük, de itt rájössz, ha jól csinálod, éppen elegendő időd van, csak idáig nem tudtál róla. Ha többet nem is, de legalább 4 órát tettél magadért! (Tomasits Gabriella)

43. Más módszerrel próbálkoztam már, nyelvet tanulni több-kevesebb sikerrel. Az volt az időigényes módszer, unalmasan. Most úgy érzem, ezek a módszerek szimpatikusak, és a kevés időmbe is jól beleilleszkednek. (György Andrea)

44. Hasznos és gyors tanulási technikák hangoztak el. Egyet-kettőt már ismertem korábbról, azonban nem illesztettem be a tanulási módszerembe tudatosan, hanem elsiklottam felettük. A nap megvilágosodása: nem is olyan nagy mumus ez az angol nyelv :) Plusz az itt tanult technikák más nyelvek tanulásánál is alkalmazhatóak, nemcsak az angolnál. (Bittner Bettina)

45. Nagyon hasznos, ha mindenki felismeri azt, hogy milyen módszerrel tanulhat hatékonyan és időgazdaságosan. A tanulástechnikai tréninget azért ajánlom mindenkinek, mert olyan trükköket, tippeket és módszereket ismerhet meg itt, amelyekből mindenki azonosíthatja azt a néhány „mankót”, ami hatékonyabbá és időgazdaságosabbá teszi az angol tanulás (hosszú) folyamatát. (Szász Bea)

46. Lökést kaptam. Tényleg a pár perc naponta előbbre vihet! Egyébként néhány tanácsot pont ebben a formában használok (lehet, hogy nem helyes angol nyelvben), de szórakoztat. Pl: buszra várva szoktam, szavakat, mondatokat alkotni, vagy dalszöveget hallgatni és próbálkozni a fordítással stb. (Szilágyi Erzsébet)

47. Teljes új módszerek, ahhoz képest amiket eddig az iskolában tanultam. Új szemléletmód, ami nemcsak angol tanuláshoz használható. Bíztatást ahhoz, hogy újrakezdjem a tanulást és ne féljek a kudarctól, hanem az apró sikerekre figyeljek. Jó hangulat volt, őszinte, vidám előadótól. (Ördögh Ágota)

48. Megerősítést kaptam, jó tippeket a napi gyakorláshoz. Aki nem jött el, még nem érett meg rá… Érdemes meghallgatni a tippeket, mert nemcsak az angol nyelv tanulására alkalmazhatók, hanem bármire. (Keresztes Anikó)

49. Rengeteg segítséget kapunk az e-mail-es anyagokból, de nem tudtam magamnak összerakni, hogy hogyan álljak neki a tanulásnak. Itt személyesen, sokkal kézzel foghatóbb, hogy merre induljak. (Zászló Gabriella)

50. Sokat segített. Két gyakorlati tanácsot (tanulókártyák használatát és a csoportban való tanulást) biztosan alkalmazom otthon a gyermekeimnél. Visszaadta az önbizalmam, merjek saját intuícióm szerint tanulni! Köszönöm! (Kovács Kornélia)

51. Lényegesen bátorítóbb hozzáállás, mint általában a nyelvi képzéseken. A hallottak más tárgy vagy téma tanulására is átfordíthatóak. (Illés Orsolya)

52. Üzenetem azoknak, akik nem jöttek el az, hogy ha nem szeretnének elveszni az „ANGOL RENGETEGBEN” mindenképpen jöjjenek el az előadásra, ugyanis nemcsak a tanulásra fordított időt pótolja, de a megfelelő technikákat is megkapja, melyet saját igényei szerint alkalmazhat. (Váli Józsefné)

53. Alapvetően a legtöbb technikát már ismertem, az előadás segített rendszerezni azokat. Ezzel együtt az embernek (legalább nekem biztosan) vannak saját módszerei, amikről itt kiderültek, hogy bizonyítottan hatásos technikák.  :) + önbizalom növelés :) (Vitályos Réka)

54. Bebizonyosodott, hogy mit csinálok rosszul, aminek végre meg van az ellenszere :) A tanácsok rendkívül hasznosak és könnyedén beépíthetők a mindennapos életbe. Köszönök mindent, nagyon sokat segítettek! (Tóth Viktória)

55. Ha tudtad, vagy sejtetted – megerősít, ha még nem, segít felépíteni a magad tanulási módszerét. (Kiss Judit)

56. Gyere el könnyebben fogsz tanulni! Technikákat kaptam, melyekkel hatékonyabban, gyorsabban fogok eljutni az angol nyelvismeretig. (Tóth István)

57. Tömören, összefoglalva a sikeres, gyors nyelvtanulás lényegét. „Felnőtt nyelvre” lefordítva azt a technikát kaptuk meg elmagyarázva, ahogy a gyerekek tanulnak meg az anyanyelvükön beszélni. Ebből az aspektusból pofon egyszerű az egész. Köszönöm! (Gál Nóra)

58. Motivációt, megerősítést, új inspirációkat, jó tanácsokat, jó ötleteket, működőképes technikákat, profi tananyagokat, nem akadémikus, hanem ténylegesen használható tudás, humort, jó hangulatot, REMÉNYT, hogy semmi nincs veszve… gyakorló angol tanárként is kifejezetten építő volt, gratulálok! (Huszti Piroska)

59. Ha úgy érzed nincs egy perced sem a nyelvtanulásra. Ha elvesztetted a motivációt. Ha a mindennapokban gyakorolható, egy gyorsan megtanulható tudás kell, itt a helyed! :) Én egy ötletes módszergyűjteményt kaptam, amiből nem mindet, de legalább a felét kipróbálom. (Szászfai Csaba)

60. Mindenképpen jöjjenek el a következő alkalomra, mert értékes tanácsokat kaptunk, élvezetes pár óra volt. Gabinak – jó értelemben – lehengerlő a stílusa, végig nevettem. (Vadász Gábor)

61. Már kezdtem feladni, azt hinni, sose fogok megtanulni angolul. Most kaptam egy olyan motiváló löketet, amivel képes leszek végigvinni, amit szeretnék és HISZEM, hogy most már menni fog, s 1-2 év múlva elmondhatom, beszélem és tudom használni a nyelvet. Köszönet, a hihetetlen szuggesztív előadásért Gabi! :) Üzenet mindenkinek: ide egyszer mindenkinek el kell jönni, aki nyelvet tanul!!! (Vizer-Orbán Lívia)

62. Minden nyelvtanulásnak egy ilyen tréninggel kellene kezdődnie, de nem csak a tanulók részéről, hanem nyelvtanárok részéről is. Csak olyat hallottam Gabitól, amiről egyetemen egy szó sem volt – vajon miért? Köszönet érte! Ja és ha két hétig tudnál beszélni a témáról, két hétig hallgatnálak :) Iszonyat motiváló volt! (Kergyik Veronika)

63. Nagyon keresem mindig a jó és praktikus megoldásokat, a nyelvtanulásba is. Gabi személyisége a hírleveleken keresztül is tökéletesen átjön. Ha szereted őt mindenképp itt a helyed. Igazi profi, aki szívből és tapasztalatok által tanít. Fontos, hogy már a tanulás elején tudjuk, mire kell készülnünk, hogy tudjuk azt, hogy egy új nyelv egy új rendszer, melynek, ha nem értjük a működését, nem is fogjuk tudni, hogyan álljunk neki. Milyen oldalról fogjunk hozzá, Gabi pont abban segít, hogy lecsupaszítja a nyelvtanulást, eltűnteti a félelmeinket, melyekhez a tanáraink segítettek hozzá, s ott marad az egyszerűsége és szépsége egy új nyelvnek, melyet csak magunkba kell szippantanunk, függetlenül kortól, nemtől és szabadidőnk mennyiségétől. Köszönöm :) (Murányi Éva)

64. Ismét meghozta a lelkesedésemet a nyelvtanuláshoz. Kitartás, gyakorlás és menni fog! Jók a technikák, használni fogom őket. (Tóth Judit)

65. Legjobban a Gabi magabiztossága tetszik, a módszert mindenhol tanítani kellene! (Györke Alexandra)

66. Azt hittem, hogy csak a Harry Potterben van „időnyerő”, de most már tudom, hogy egy kis figyelemmel és tudatossággal nekem is lehet. Ezeket a módszereket az iskolában is alkalmazni kéne, akkor a nyelvtanulóknak is könnyebb dolguk lenne. (Cs. Kardos Zita)

67. A legjobban az fogott meg, hogy lényegre törő volt. Minden technikához rövid, tömör segítséget ad. Újabb motivációt ébresztett bennem a nyelvtanulással kapcsolatban. Akik nem jöttek el jöjjenek, mert nagyon sokat ad az előadó személyisége. A titok abban van, amit csinál. Elhiszed, hogy működik. (Zsólyomné Éva)

68. Nagyon tetszett az előadás. Ember központú. Érdekes, mindenki számára érthető technikákat tanultunk, önbizalmat adott, mivel mindenki küszködik valamilyen angol nyelvtanulási technikával. Olyan természetes, egyszerű dolgokat hallottunk, amire nem is gondolunk. Akik nem jöttek el sajnálhatják, hogy ilyen előadásról lemaradtak és még szerencséje is lett volna, hogy nem kell Pestre utazni. Köszönjük szépen Gabinak, hogy leutazott hozzánk. (Sramkóné Mészáros Zsuzsanna)

69. A legjobban az tetszett, hogy a tréning valóban az életre készít fel, olyan technikákat ismerhetünk meg, amelyek valóban használhatók, segítenek a hétköznapi beszédben és az áhított nyelvvizsga elérésében egyaránt. Az egyes technikákra felhozott példák a való életből származnak, nem légből kapott ötletek. A tréning rávilágít arra, hogy egy-egy részlet vagy momentum az életből mennyire képes megváltoztatni az embert, milyen apróságok is tudnak segíteni az embernek az idegen-nyelv tanulásában és a hétköznapokban is. A tréningen tetszett, hogy burkoltan személyiség-fejlesztést is tartalmaz. A távolmaradók egy igazán érdekes előadásról maradtak le. Úgy gondolom, hogy minden angol- és idegen nyelv tanulónak előnyére vált volna a tréningen való részvétel, segített volna a nyelvtanulás titkainak felfedezésében. (Soósné Sramkó Gabriella)

70. Nyelvtanulási technikák bemutatása, melyekkel a tanfolyam alatt találkozhatsz. Röviden: „így csináljuk mi” tanácsok neked, hogy kedved legyen tanulni. (Tóth-Kása Ottília)

71. Mindenki számára szinttől függetlenül egyszerűen, érthetően adott információt. Számomra könnyítést jelent az eddigi útvesztőmben. (Burkus Györgyné)

72. Kapaszkodók sora. Könnyítés. Sok-sok segítség. Azoknak akik még küszködnek, itt találhatnak megoldást. (Balog Erika)

73. Tetszett az egyszerűsége, hogy lényegretörő volt. Sikerült még jobban megértenem, hogy a siker kulcsa én vagyok, minden más, csak mankó. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne eligazodni a nyelvtanulás útvesztőjében. Gabi tökéletesen megmutatja a legjobb módszereket a tanuláshoz, és segít, hogy megtaláld számodra a leghatékonyabbat illetve több technika ötvözetét. (Seres István)

74. Ha te is örök újrakezdő vagy, arra kapsz rálátást, hogy hogyan ne tanulj, és az eddigi használhatatlan és eredménytelen módszerek helyett az ajánlott módszerekből rendszert kialakítva eredményesebben tanulhatsz angolt, ill. más nyelvet is. (Révész Károly)

75. Élvezetes előadói stílus.Hasznos ötletek, valóban használható a gyakorlatban. (Papp Zsolt)

76. Hogyan tudod a tanulásra szánt sok idő kevés eredmény arányát megfordítani, vagy legalább is javítani. (Bakuczné Márta)

77. 17 évig csináltam kiscsoportos felnőtt- és főiskolás oktatást. Kicsit sajnálom, hogy a kiváló tréning módszerek olyan kevéssé lelhetők fel a felnőtt (nyelv)oktatásban.(Borbás Krisztina)

78. Segít abban, hogy a sok-sok zsákutca után megtaláld a legrövidebb utat a célhoz. Egyfajta nyelvi GPS. „Újratervezés” (Béres János)

79. Rengeteget segít és mentőövet nyújt azoknak, akik megrekedtek a nyelvtanulásban, egy helyben topognak vagy úgy érzik, hogy öregek már ahhoz, hogy újat tanuljanak. Én személy szerint úgy éreztem, hogy a sok munka miatt már nem fogad be több információt az agyam, de ezek a technikák meggyőztek, hogy az évtizedek alatt beépült rossz módszerekről van szó. (Hites Anna)

80. Pontosan ez kell nekünk, akik sok éve nyűglődünk a nyelvtanulással – baromi rossz módszerekkel. Ettől remélhetőleg leomlanak a falak. (Hermann Zsolt)

81. Nagyon motiváló, új erőt ad, hogy tovább folytassam az angoltanulást. Nem pazarlom az időmet olyan technikákra, amivel nem fejlődök és /vagy kudarcot vallok éles helyzetekben. Önbizalomnövelő. (Bauer Petra)

82. Ez a tréning muníciót, lökést ad a továbblépéshez, segít legyűrni az egy helyben topogást. (Dobzsevics Ágnes)

83. Csak az jöjjön el, aki HATÉKONYAN óhajt nyelvet tanulni, RÖVID idő alatt. (Rácz Hajnalka)

84. Apró kis taktikákat mesél el, tanít meg, amivel rendkívül jól lehet elsajátítani az idegen nyelvet. Azért jöjjön el, hogy megkönnyítse saját maga számára a tanulást. (Csányi Anna)

85. Nagyszerű tréning volt, nagyon pozitív élmény, örülök, hogy eljöttem, mindenkinek csak ajánlani tudom! Hasznos ötletek mindennapi használatra, remélem, én is be tudom majd építeni a hétköznapjaimba. (Mágyel Erzsébet)

86. Mindenkinek fontos, aki kezdő, folyamatos kezdő, újrakezdő, talán haladó, tudatos haladó, „csak hobby” stb…Miért: ésszerű, logikus, tényleg gyors, egyszerű elsajátítani a technikákat (Uj Judit)

87. Olyan bátorítást kapsz, hogy ezután mersz kockáztatni, meg mersz szólalni még akkor is, ha nem vagy biztos magadban. Gabinak olyan kisugárzása van, hogy ezek után biztos nekifutok sokadjára is. De most lebeg a cél a szemem előtt és el is érem. (Sárközi Ferencné)

88. Azért gyere el, amit kaphatsz: Rendkívül jól alkalmazható és hétköznapokba beépíthető tanulási technikák csokorba gyűjtve, gyakorlatias példákkal fűszerezve. Elengedhetetlen! Főleg elfoglalt felnőttek számára. (Ormándlaky Anett)

89. Az ember elhiszi, hogy ő is megtanulhat angolul :) (Horváth Kinga)

90. Barátságos környezetben, lényegre törően, de mégis laza szövegkörnyezetben rád ragad az angol elsajátítása. (Papp Tünde)

91. Nem hagyományos értelemben vett tréning, hanem egy jó hangulatú beszélgetés, amelyen olyan tippek és trükkök hangzanak el, amik valóban megkönnyítik a nyelvtanulást és a fejlődést. Megérte eljönni. :)  (Völgyesi Viktor)

92. Mindenki saját egyéni nehézségeire itt talál megoldást. Hálásan köszönöm, hogy rátaláltam erre a tanulási módszerre. (Börcsök Éva)

93. Egy “kiskapu” útmutató ahhoz, hogy miért ne veszítsük el a kedvünket a folyamatos angol nyelvtanuláshoz. (Czira Julianna)

94. Saját magad is ösztönösen rájöhetsz ezekre a technikákra, hiszen magyarul is megtanultál egyszer, de ezzel a 2,5 órával éveket és feleslegesen kifizetett haszontalan órákat spórolhatsz meg.  Én pl. 12 éve nyelvvizsgáztam, de a mai napig nem merek megszólalni. Kanadában töltöttem hónapokat és saját tapasztalataimon keresztül jöttem rá néhány dologra, amiket most itt is elmondtak. Jó lett volna már eleve így tanulni korábban. Sajnos ezeket az itt elhangzottakat angoltanfolyamokon nem mondják el. (Szabó Andrea)

95. Ahhoz, hogy kibillenj a jelenlegi idegen nyelv tanulási problémádból, csak az kell, hogy átkapcsold az agyad! Ez a “legbosszantóbb”, hogy ilyen egyszerűbb… Miért kellett ehhez ennyit várni? (Császár Bíró Lilla)

96. Ha éppen elveszett valaki a különböző nyelvkönyvek, nyelvtanfolyamok között, de valójában még mindig nem olyan szinten beszél angolul, ahogy szeretne, akkor itt nagyion pozitív megerősítést, biztatást kap, és persze remek tanácsokat, módszereket. (Kádár Kata)

97.Egy olyan tréning, ahol tökéletes rávilágítást kaptam arra, hogy miért nem sikerült eddig az angol nyelvet igazán megtanulnom. Szeretettel ajánlom bárkinek, mindenkinek, mert rájöhet arra, milyen hibákat követ el a nyelvtanulás során. Meglátásom szerint nem csak ehhez, hanem bármilyen tanuláshoz felhasználható ötleteket kaptunk, önbizalomnöveléssel fűszerezve. :) (Szuromi Éva)

98. Logikus magyarázatokat kapunk arra, miért nehéz vagy eredménytelen a nyelvtanulása “szokványos” módszerekkel. Hasznos tippeket kapunk tanulási módszerekre, javaslatokat a napi rövid holtidők felhasználására. (Hajba Ágnes)

99.Önbizalmat kaptok! Rájössz, hogy nem csak te vagy az, aki azzal küzdesz, hogy nem tudsz megtanulni angolul. Rájössz arra, hogy nem biztos, hogy annyira buta vagy, mint gondolod. Új motiváció, hogy próbálkozz! (György Hajnalka)

100. Nagy löketet adott a további nyelvtanuláshoz, új lendületet kaptam. Érdekes volt végig. Olyan tanulási technikákat hallottam, amik biztosan segíteni fognak! (Szászné Simon Éva)

101.Ötletes, a gyakorlatban és jól hasznosítható technikákkal ismerkedtünk meg. Ezek jól alkalmazhatók más nyelvek tanulásánál is. Jó hangulatban telt a délelőtt. Köszönöm, hogy itt lehettem. (Petőné Fekete Zsuzsanna)

102.Valaki összegyűjtötte neked a rossz technikáidat és nem csak szembesít velük, de megmutatja hogyan fordítsd jóvá a hétköznapokban, mindennapokban felhasználhatóvá, beépíthetővé. Hála érte! (Ágics Franciska)

103.Önbizalmat ad, eloszlatja a nyelvtanulásról berögződött tévhiteket, segít a nyelvtanuláshoz való közelítéshez, új  tanulási módszereket ismertet meg. (Varga István)

104.Teljesen más előadás után a megítélésed a nyelvtanulásról. Nem kényszeres, hanem többletet ad. Lehetőség a nyelvtanulás nem pedig kényszer. Segíti a nyelvtanulást új oldalról megítélni, ami számomra kedvet, motivációt új tanulási technikát fog adni. (Farkas Gabriella)

105.A meglévő gyengécske motivációt átugrod, önbizalmat, fontos tanulási technikát szerzel. (A férjem szerint ő folyékonyan fog beszélni angolul- ekkora önbizalmat kapott. Most egy szót sem tud.) (Nagy Gabriella)

106. Olyan, a hétköznapi életben rendkívül jól használható technikákat mutattak meg, ami rendkívül egyszerű, könnyen beépíthető a mindennapokba. Nagy motivációt kaptam,mindenkinek ajánlani tudom, aki “beragadt”, vagy valamiért a kommunikációtól tart. Rendkívül hasznos információkat kaptam hogyan lépjek tovább, hogyan törjem át a gátakat, amik bennem voltak. (Molnár Mónika)

107. Zseniális technikákat hallottam, felszabadít a görcsösség alól, szárnyakat ad. (Ruzsa Klára)

108. Ez a tréning megtanít tanulni. Megtudod, hogyan lehet önállóan nyelveket tanulni. Ezáltal pénzt és időt spórolsz. (Kéméndy Dóra)

109. Rendszerben megkaptuk a nyelvtanulás technikáját, amit minden nyelvnél alkalmazhatunk. Alapreceptet kaptunk, hogy hogyan “fűszerezzük” az már csak rajtunk múlik. (Kishonti Andrea)

110. Angol tanulásra pozitív töltést kaptam. (Sasvári Erzsébet)

111. Tippek, trükkök, praktikák az angoltanuláshoz röviden, tömören, érdekesen és vidáman! (Pribanics András)

112. Új megvilágításba helyezi az angoltanulást. :) (Bisztricz Bea)

113. Hogyan tanuljunk szenvedés nélkül. (Hupczik Patrik)

114. Azoknak ajánlom ezt a tréninget, akiknek már megvan az elhatározás, az akarat, de még hiányzik a kezdőlökés és nem tudják, hogy hogyan kezdjenek bele a “munkába”, az angol nyelv tanulásába. (Fehér Csilla)

115. Ha tudtam volna, hogy ilyen technikákkal meg lehet tanulni angolul, nem költöttem volna annyi pénzt és időt külön tanároknál/angol tanfolyamokra. (Kovács Dorina)

115. A gyakorlati életből vett nehézségekre ad gyakorolható tanácsokat, módszereket. Közérthető és megfogható. Bátorít és motivál, hogy elrugaszkodjunk a jól begyakorolt, káros tanulási szokásainktól. (Keresztes Magdolna)

116. Akinek nem megy könnyen a tanulás és elment a kedve a tanulástól itt kap egy “löketet”, hogy igen, ne add fel. (Csamangó Csilla)

117. Nagyon sok gyakorlati, használható taktikát, tippet kaptam a tanuláshoz, amit sehol nem tanítanak. Érthető, lényegretörő, sok gyakorlati használható tipp, amit ha hamarabb hallok már valószínűleg lenne nyelvvizsgám. Szerintem a gyerekeimnek is tudok ezekkel a praktikus dolgokkal segíteni. (Turcsik Mónika)

118. Teljesen új szempontból látom, hogy mi a fontos, és mihez nem kell ragaszkodnom a nyelvtanulásban. (Páll Katalin)

119. A tanulásnak egy teljesen új áttörő változata, amit nem csak az angolban, hanem bárhol lehet alkalmazni. (Fődi Edina)

120. Ez egy olyan előadás, amit mindenkinek érdemes hallani, aki bármilyen szinten is küzd a nyelvvel, hogy rájöjjön, mit ront el és hogyan javítsa ki. (Szinkó Csaba)

121. Pozitív, inspiráló hangulatban eltöltött pár óra, amely szuper segítséget ad. (Linzenbold Mónika)

122. Ha régen tanultál angolt, új motivációt ad az újrakezdéshez. Ne arra figyelj, ami nem megy, hanem arra, amit már tudsz. (Háromsitz Emese)

123. Konkrét, gyakorlati javaslatok, ötletek az angol tanulásához. Tapasztalaton alapul, sok humorral. Élmény. (Sándy Gabriella)

124. Ez a tréning olyan kulcsfontosságú dolgokat oszt meg, amivel nem kínlódás, hanem élmény lesz a nyelvtanulás. (Váradi Márk)

125. Érthető, szuggesztív előadás a módszerről. Igazi tréning. Teljesen új tanulási technika, amit ki kell próbálni, és gyakorolni. (File Miklós)

126. Nyelvtanárként is új ötleteket kaptam a tanításhoz, de ami még jobb, hogy az én nyelvi önbizalmamat is építette, nem kell félnem attól, ha tanárként hibázok vagy nem tudok valamit. (Adolfné Kovács Andrea)

127. A szorgalom nem minden, fontos a helyes tanulási technika is. Ha nem vagy eredményes, itt rájöhetsz az okára. Ha most kezdesz nyelvet tanulni, elkerülheted a zsákutcákat. (Móriné Bányai Adrienn)

128. Összefoglalja és egyszerűen, érthetően magyarázza el, hogyan tudsz stresszmentesen, egyszerűen és eredményesen tanulni. Érdekes és motiváló. (Pfeiffer Anna)

129. Használható technikákat kap elvesztegetett idő helyett. Aki most kezdi, azért, hogy ne legyen kudarcélménye. Aki már régen küzd, erőt és új lendületet kap. (Vincze Lászlóné)

130. Nagyon nagy lökést ad, úgy érzem, hogy megtriplázódott a kedvem az egész nyelvtanuláshoz. Sok olyan tippet hallottam, aminek egy részét ugyan már alkalmaztam, de csak most jöttem rá, hogy ezek hasznos és létező technikák. (Buknicz Brigitta)

131. Ez a tréning igyekszik meggyőzni arról, hogy Te is meg tudsz tanulni angolul vagy más nyelven. Segít felszabadulni a görcsösség alól. (Komaság Margit)

132. Alapvető és jól használható tanulási technikákat hallottam. Tulajdonképpen nagyon inspiráló volt, így nyelvvizsga után is. :) A következő nyelvvizsgának/nyelvtanulásnak már ezekkel az inspirációkkal futok neki. (Sándor Katalin)

133. Ha ezt már 30 évvel ezelőtt tudtam volna…  (Nagy Lászlóné)

 

Nos? Elég ennyi rábeszélés?

 

Gyere el a következő SOS Angol Gyorssegély tréningre! >>

 

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!

Oldalunk sütiket (cookie) használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát! További információ

Az Uniós törvényeknek megfelelően felhívjuk figyelmedet arra, hogy weboldalunk sütiket (cookie) használ. Ezek veszélytelen fájlok, melyekre a felhasználóbarátabb böngészés miatt van szükség. A sütiket letilthatod böngésződ beállításaiban. Az "Engedélyezem" gombra való kattintással elfogadod a sütik használatát.

Bezárás